Archive

Archive for October 9th, 2007

Hvem er det, der tramper??

October 9th, 2007
Comments Off

Var umenneskeligt tidligt oppe, fordi vi igår var blevet advaret mod, at der ville komme håndværkere. Tidligt. Der blev sagt 7.30 (eller faktisk ville de komme kl. 7, men de skulle først drikke kaffe med viceværterne :-D ), og jeg tænkte at jeg hellere måtte trække i noget tøj, og putte lidt vand i hovedet – skulle absolut ikke vælte ud af sengen og ind på badeværelset med fremmede mænd over det hele! De var lidt mere end en time “forsinkede”, og hele affæren tog mindre end 10 minutter. Fint med mig, men det havde været rart at vide, for så var jeg altså ikke stået op lidt over 7…

Deres ærinde var i virkeligheden inde hos naboen, der har haft vandskade. Eneste vej ind på deres loft er åbenbart via vores lem i loftet. De fandt, hvad de kom efter; et bomberør (sikkert fra sidste nytår) og vist også et hul i taget. Jeg undrer mig mest over, at de ikke ville reparere det.

Når jeg er færdig med kaffen, er der vist ingen vej udenom længere. Der skal læses. MEGET! Det var en fab fest i lørdags, men også en smule vild, og i hvert fald fik jeg intet fornuftigt lavet hverken lørdag eller søndag (og faktisk heller ikke i går). Pyhh….

Powered by ScribeFire.

Pigen Bolig, Fest, Mig