Archive

Archive for October 16th, 2007

Yeeah

October 16th, 2007

Hihi, gæt hvem der skal høre SokoStudenterhuset i morgen aften? Mig mig mig! OG ham den søde altså :) Uh, hvor vi glæder os!

Pt. er jeg bare ret muggen over at hendes (deres?) myspace-side ser underlig ud (er den blevet hacket?!) for jeg ville godt lige genhøre et par numre inden i morgen. Thank God for YouTube….

Pigen Kærester, Musik

Forelskede sms’er

October 16th, 2007

Har lige siddet og blevet helt nostalgisk og genoplevet lidt af nyforelskelsen fra dengang for snart 3½ år siden. Det føles som om, at det er endnu længere siden, og alligevel husker jeg det hele som det var i sidste måned :)

Anledningen var den, at lillebroren er kommet hjemmefra uden sin oplader, og idag holdt hans smarte Sony-Ericsson telefon ikke længere – og her i huset er vi altså til Nokia ;) Vi rodede i skufferne og fandt en af vores gamle mobiler. Valget faldt på min Nokia 3200 (den med gennemsigtigt cover, hvor man selv kan fylde ting i..) som jeg købte ca. en uge efter jeg mødte ham den søde. Derfor indeholdt den også lidt af det bedste fra den tid.

I kender det godt selv, ikke? Det med nøje at overveje, hvilke beskeder fra den udkårne, der skal/må slettes, når mobilen bipper om, at der ikke er mere plads. Jeg havde gemt søde og frække beskeder, lange kærlighedserklæringer, og den slags hvor i der meget udførligt blev beskrevet, hvad vi kunne gøre når vi sås igen… Og så nogle skønne hverdagsbeskeder og én med 8 forskellige slags kys. Men nu er de allesammen slettet – den slags egner sig ikke til at blive videregivet til nysgerrige (og sarte?) brødre, og jeg husker det jo sikkert altsammen alligevel.

Jeg får ikke længere så ofte den slags kærlighedserklæringer pr. sms. Når man bor sammen, når man sjældent at være væk fra hinanden så længe ad gangen, og vi foretrækker at kysse på hinanden i stedet for at gøre det via en sms. Men det var lidt hyggeligt at læse de gamle beskeder igen, lidt som at finde en stak gamle kærestebreve. Dem er jeg heldigvis ikke nødt til at slette :)

Pigen Kærester