Home > Mig > Når man tror, man er smart

Når man tror, man er smart

December 14th, 2006

Så så man lige mig ødelægge fine bronzefarvede fletballerinaer… (okay, nej det er IKKE december-sko, men altså…)

På vej hjem fra biblioteket i eftermiddags blæste det helt vanvittigt. Jeg skulle lige forbi apoteket først, så det blev noget af en tur… Da jeg næsten var hjemme var al luften blæst ud af mig, så jeg tænkte, at jeg lige kunne tage en smutvejssti, i stedet for at cykle “den rigtige” vej udenom. Stien er sådan en fin tynd jordsti, der løber henover et græsareal. Og jeg HAR hørt, at der ligger masser af vand rundt omkring, det havde jeg bare glemt lige dér… Så jeg cyklede ca. 15 meter før jeg fandt ud af, at det vist ikke gik. Jeg sank i, så kunne slet ikke holde balancen på cyklen. Overvejede sjovt nok ikke at gå tilbage, så i stedet gik jeg i iskoldt mudder til anklerne (!!) resten af vejen. Fantastisk. Gik seriøst og gispede, fordi det var så koldt – og grinte, for det var meget min egen skyld…

Hjemme blev sko vasket op og stoppet med avis, og de ligger nu på radiatoren til tørre. Er spændt på, hvordan de klarer det….

Og i morgen cykler jeg så bare den rigtige vej hjem! ;)

Pigen Mig

 1. December 14th, 2006 at 20:42 | #1

  Det er da heller ikke fodtøj at rende rundt i i december måned unge dame.

  (undskyld, er stadig i fastermode)

 2. Pigen
  December 14th, 2006 at 20:56 | #2

  Nej, jeg ved det godt ;)

 3. December 14th, 2006 at 20:56 | #3

  Åh det var lige det grin jeg havde brug for, altså. Har faktsik gjort noget tilsvarenden dog i meget lækre par ruskinds støvler, der aldrig blev til støvle igen.

 4. Pigen
  December 14th, 2006 at 22:00 | #4

  Åh, ruskind Tina? Nej, det kan jeg godt forestille mig :)
  Tror at mine “heler” pænt – og så kan jeg lære kun at bruge dem om sommeren! (eller i hvert fald gå udenom muddermarker…)

 5. December 14th, 2006 at 23:49 | #5

  RØR IKKE VED NOGET
  Jeg tror jeg ved hvad det er, og i så fald, er det meget mere enkelt end man skulle tro…

 6. December 15th, 2006 at 08:35 | #6

  *fnis* Undskyld men jeg synes det var lidt sjovt. Kan levende forstille mig dig vade i vand til anklerne i fine sko…

  Jeg håber dine sko klarer den. Intet er værre end fine sko der dør.

Comments are closed.