Home > Familie, Ferie, Rejser > Kender I ikke det…

Kender I ikke det…

February 15th, 2007

..Med, at man bliver vanvittigt paranoid, når man sidder og tjekker rejseforsikringer…? Jeg gør i hvert fald… Vi skal betale rejsen i morgen (mere info herom følger, men tiden er lidt presset lige nu…) og først idag har jeg fundet ud af, at den årsrejseforsikring, man kan få med et mastercard kun gælder, hvis man har kortet FØR rejsen er bestilt! Så jeg har hængt i telefonen hele formiddagen, med rejsebureauet/ banken/rejsebureauet/ banken/kæresten/moaren… Det er jo godt, at jeg ikke har andet at bruge min tid på… ;) Det viste sig dog, at hvis jeg skyndte mig ned og underskrev papirerne idag er vi dækket ind fra i morgen tidlig, så jeg har været vidt omkring idag og har intet fået læst. Crap…

Men den her forsikring… Vi har fået et tilbud på en forsikring fra Gouda – ialt vil det koste os ca. 1.800kr. Og den med mastercardet koster 350,-. Noget af en forskel ja, men de dækker faktisk det samme, der er bare forskel i dækningsbeløbene… Så må man jo vurdere, hvor sandsynligt det er, at vi fx kører ind i en kineser på vandscooter (jojo, den slags sker skam!) Jeg er overhovedet ikke bange for at rejse, men pludseligt udspiller der sig bare 14 forskellige skrækscenarier i mit hoved, om alle de ulykker familien herhjemme kan komme ud for…

Men SÅ er det jo godt at man er forsikret fra i morgen tidlig! ;)

Om lidt hopper vi på bussen til Hadsund. Skal besøge kærestens farmor. Hun er en sød gammel dame, med tendens til at være noget deprimeret, så når vi ikke bor længere væk syntes vi, at det var på tide, at hun fik besøg af os. Har købt et par hyacinther til hende, som vi må huske at få med:)

Pigen Familie, Ferie, Rejser

 1. February 15th, 2007 at 19:16 | #1

  Hadsund siger du… Mit gamle hood gennem 19 år :o O Håber I får en god tur til byen :o D

 2. Pigen
  February 15th, 2007 at 21:01 | #2

  Hood? Hehe :) Men ret sjovt, at du er derfra. Det er farmor’en også, selvom sønnerne er vokset op her i Aalborg.
  Og jo tak, vi havde en meget hyggelig tur og spiste på Cafe Baghuset :)

 3. February 15th, 2007 at 22:00 | #3

  Håber ikke, at der blev behov for rejseforsikringen til dagens destination ! :-)

 4. Pigen
  February 16th, 2007 at 08:19 | #4

  Hehe, ja det var det der med at blive paranoid… ;-) Nej, det var slet ikke nødvendigt – og meget heldigt, for den gælder også først fra nu…
  Idag skal den RIGTIGE rejse betales, og da håber jeg bestemt heller ikke, at der bliver brug for den!

Comments are closed.