Home > Mig, Studie > Eksamensoverblik

Eksamensoverblik

April 16th, 2007

Den sidste forelæsning ligger torsdag d. 3. maj. Vi har i løbet af de sidste to semestre haft massive problemer med at finde undervisere til tre fag, hvorfor vi hele april måned har været -og fortsat er- fuldstændigt forpustede, fordi der er presset alt for mange forelæsninger ind. Dét der skulle have været et “roligt” semester, med tid til eksamenslæsning, er pt. nærmest et mareridt og i hvert fald jeg selv har meget svært ved at se, hvordan jeg skal kunne nå det hele. Således er man nødt til at prioritere, men det er jeg virkeligt dårlig til, og jeg kan slet ikke finde ud af, hvor jeg skal begynde. Har dog brugt weekenden på at ordne noter, og få overblik over disse, samt klistret en masse postits ind. I dag har jeg printet 260 sider notater, artikler og slides, og nu skal de ordnes.

Men planen ser altså ud som følger (og bemærk, hvor tidligt der er sommerferie!):

Tirsdag d. 15. maj: 5-timers skriftlig eksamen i fire fag.

Fredag d. 1. juni: 5-timers skriftlig eksamen i tre fag.

Torsdag d. 14. juni: Mundtlig eksamen i fire fag.

Og ingen af fagene går igen, dvs. pensum er 11 forskellige fag og et antal sider, jeg helst ikke vil begynde at regne på. Pyh.

Pigen Mig, Studie

 1. April 16th, 2007 at 13:12 | #1

  Lyder hårdt. Held og lykke med det :)

 2. Pigen
  April 16th, 2007 at 14:11 | #2

  Tak Maria! :)

 3. April 16th, 2007 at 14:24 | #3

  Det lyder simpelthen fuldstændig umuligt… 11 fag? Hvad dælen er det du læser?
  Jeg er glad for at jeg kun har én tilbage – mit speciale forsvar. Til sommer er det et år siden jeg sidst var til eksamen da mit speciale er 60 point og jeg derfor har arbejdet med det et år :) (Bare for at blære – for jeg er absolut heller ikke eksamensmenneske)

 4. Pigen
  April 16th, 2007 at 17:12 | #4

  Vil jeg helst ikke skrive her ;-) Men vi har ikke vintereksamener, dvs. det er to semestres fag, hvoraf to har kørt over to semestre. Så et par af fagene afsluttede vi for fem måneder siden. Skørt.

  Det må være dejligt at være så langt, det glæder jeg mig også til :)

  9. semester har vi kun tre valgfag, og så følger specialet (1 semester), så det værste er (forhåbentligt!!) overstået om to måneder.

 5. April 16th, 2007 at 21:56 | #5

  Øj manner vi har det for godt på min uddannelse..

  Jeg (vi) skal “bare” aflevere vores BA også er der sommerferie. Ingen forsvar eller noget. Lidt sært egentligt.

 6. Pigen
  April 17th, 2007 at 19:43 | #6

  Sært, men også dejligt da! :)

Comments are closed.