Home > Mig > Her stinker

Her stinker

May 25th, 2007

Lavede den der med at tømme en flaske parfume ud i tasken idag. Gik rundt inde på biblioteket, og tænkte sjovt nok, at der duftede ret godt. Det gik op for mig, at der ikke var andre i nærheden – og jeg selv havde en anden duft på… Stikker hele hovedet ned i min store overlevelses-skuldertaske, og jep – her strømmer kvalmende mængder af Light Blue op.

Heldigvis havde jeg ingen (af mine egne….) bøger i tasken, og vel hjemme er indholdet tømt ud på gulvet, og næste skridt overvejes. Ender vist med at hænge den udenfor, og så håbe på at det ligeså stille fordamper. Stuen er allerede domineret af sødlig duft – i aaalt for store mængder.

Tror pludseligt, at jeg er blevet overfølsom overfor netop den parfume!

Pigen Mig

 1. May 25th, 2007 at 16:59 | #1

  Det kender jeg godt…. Alt stinker alt for kvalm pga den store mængde parfume og derudover så er det spild af god parfume..

 2. May 25th, 2007 at 17:49 | #2

  Det er så træls når den slags sker. I vinters da vi var på skiferie lækkede min parfume i toilettasken på vej derned. Selvom tasken har været vasket flere gange og hængt til luftning dufter den stadig af Miracle :p

 3. May 26th, 2007 at 11:38 | #3

  Hvordan fanden bar du dig ad med at tømme en flaske?

 4. Pigen
  May 26th, 2007 at 19:08 | #4

  Smed tasken ud på terassen igår, og nu dufter den kun moderat ;) Har brugt den idag, og den er heldigvis til at leve med igen. Pyh!

  Og Frederikke; Det kan man da sagtens..? :D Men altså, låget var røget af, og så har der lagt en masse ting ovenpå den der dut man trykker på.
  Den var så heldigvis ikke fyldt – men….

Comments are closed.