Home > Mig > Dengang JEG var barn

Dengang JEG var barn

May 28th, 2007

Der var engang, hvor forårets helligdage var det bedste der fandtes! Fri fra skole en ekstra dag – jubii.

Nu er det bare irriterende, for alting er lukket – og når man har læseferie læser til eksamen aner man faktisk ikke engang, hvornår helligdagene ligger. “Kommer I hjem i pinsen?” spurgte en ven i sidste uge. “Øhm, hvornår er det så…?”

Jeg tror nok, at jeg glæder mig til at blive rigtig voksen, med et rigtigt arbejde og med rigtige helligdage. Så vil jeg holde FRI, plante ting i min have og servere tørre hveder og sild for min familie. Måske.

Pigen Mig

 1. May 28th, 2007 at 10:24 | #1

  Hahahahaha, ja man drømmer altid om noget andet end det man har, er det ikke det der med at græsset altid er grønnere?

  Tro mig, du vil ønske dig tilbage til den “sorgløse” studietid, jeg har prøvet det og eeelsker de få gange hvor jeg får muligheden for at studere, uden samtidig at have et fuldtidsjob. Ikke dermed sagt at det ikke er hårdt, det ér det iden grad, men det er nu dejligt at få tilegnet sig ny viden på den intellektuelle måde:)

 2. May 28th, 2007 at 11:08 | #2

  Ja, kender det. den eneste forskel lige nu, er at der ikke er mere mad i huset når man læser.

 3. Pigen
  May 28th, 2007 at 15:46 | #3

  Jamen Pia. Græsset ER grønnere. Det ER det altså!
  Eller, jo, du har sikkert ret :) Det ved jeg at du har. Men for pokker, lige nu ville jeg ønske at det her var en rigtig helligdag.

  Jeg mangler ikke mad, bare mel. Hvorfor købe gær, når man ikke har mere mel? Helt ærligt…

 4. May 28th, 2007 at 19:51 | #4

  Du har faktisk også lidt ret, for hvad skal man med fri hvis man ingen penge har og hvad hjælper det at holde helligdag hvis det altid er med dårlig samvittighed over at der er noget litteratur man burde ha læst. Græsset ender nok med at holde sig bedst hvis livet er en evig vekselvirkning, mellem at holde HELT fri og studere og studere og arbejde, at holde fest og gå til fest, inviterer og blive inviteret osv. i den dur.

  Så bare på med vanten, pludselig vender hverdagen:)

 5. Pigen
  May 29th, 2007 at 16:37 | #5

  Jep, den dårlige samvittighed er allestedsnærværende. Og det er det værste. Alt det andet er ok, og vi mangler jo egentligt ikke engang rigtigt penge. Selvom man vel altid kan bruge flere ;)

Comments are closed.