Home > Fest, Pigerne, Studie > Sommerferie i morgen

Sommerferie i morgen

June 13th, 2007

Og for søren, hvor jeg glæder mig! Har en aftale med ham den søde om sandalindkøb (vi rejser jo snart!) efterfulgt af sushi og drinks. Det bliver skønt.

Havde aftalt med mig selv, at forberede 2 fag – for en uge siden blev det så skåret ned til ét. Og nu… Hmm, ja. Havde faktisk tidligere idag besluttet slet ikke at gå op i morgen. Det var en lettelse – og var åbenbart også en kilde til motivation, for nu er jeg gået i gang igen.

Inderst inde håber jeg vist på, at jeg ikke trækker “mit” fag i morgen, for så kan jeg få forberedt mig ordentligt på det hele i stedet. I så fald opererer jeg med en deadline, der hedder 29. juni – da skal jeg have 3 ud af 4 fag klar. Det sidste fag skal læses på turen, og så kan jeg øve lidt, og få skrevet de sidste spm. når vi kommer tilbage i august.

Den søde havde den 3. ud af 4 eksamener idag, og han bestod. Tillykke til ham! Det er lidt snyd, for ingeniørdrengenes eksamener (der ikke er projekteksamen) er kun bestået/ikke-bestået, men det bliver det jo ikke mindre godt af. Nummer 1 var også mundtlig og den bestod han også. Han venter svar fra den skriftlige, og så har de projektet den 26. Nu kan han lige slappe af et par dage, og jeg skal nok være sød og passe ham :)

Ikke nok med, at der er planlagt drinks i morgen, så skal vi også til fødselsdag hos et vennepar på fredag. Det bliver også godt. Sidste år holdt hun en pigefest, og da besvimede jeg på et toilet i byen og fik en mild hjernerystelse, fordi jeg var blevet tappet om formiddagen, ikke havde spist/drukket nok i varmen OG havde rendt rundt og ledt efter en bestemt nederdel i 4 timer… Fantastisk :) Forhåbentligt går det ikke så galt i år, men eksamen skal godt nok fejres!

Pigen Fest, Pigerne, Studie

 1. June 13th, 2007 at 22:22 | #1

  Dejligt for dig, at du har sommerferie i morgen.

  Hvor skal du rejse hen?

  Jeg holder pause på min egen blog i øjeblikket, men skriver i stedet for på min urbanblog.

 2. Pigen
  June 13th, 2007 at 22:54 | #2

  Den 3. juli rejser jeg og kæresten 6 uger til Thailand og Vietnam, det bliver skønt! :D Vi bliver kandidater næste år, så det her er måske sidste år vi har så lang sommerferie – og det skal udnyttes :)

  Må huske at følge dig hos Urban så. Får ikke læst (kommenteret) så mange blogs i disse dage – men jeg vender da tilbage ;)

 3. June 13th, 2007 at 23:07 | #3

  Ei hvor heldigt med Thailand og Vietnam. Nyd det :)

 4. Pigen
  June 13th, 2007 at 23:27 | #4

  Tak Maria, det vil vi gøre :)

 5. June 13th, 2007 at 23:53 | #5

  Årh hvor lyder det dejligt. Min den store knægt er lige kommet hjem fra ferie i Thailand. Han kan ikke vente med, at komme tilbage.. snarest… Rigtig god tur til jer, og held og lykke med eksamen :)

 6. Pigen
  June 14th, 2007 at 00:14 | #6

  Tak for det Johanna :)
  Hvor har din søn været dernede?
  For mig er det anden gang begge steder, og denne gang glæder jeg mig endnu mere end de første gange. Fordi jeg ved, hvad der venter mig, tror jeg nok :)
  Og så fordi jeg skal rejse med Ham den søde! ;)

Comments are closed.