Home > Mig > Når pakkeposten begynder at kigge underligt

Når pakkeposten begynder at kigge underligt

September 11th, 2007

Jeg er overbevist om, at det ikke er normalt at modtage pakker i den grad, som vi (jeg…?) gør det her på adressen! Det er PINLIGT, når jeg for 2.-3. gang i samme uge tager i mod samme postmand, der venligt (men sikkert også tænkende sit…) afleverer ENDNU en pakke påtrykt undertegnedes navn…

For to minutter siden var det så en ny stømforsyning til Zepto (og faktisk også fra Zepto…) der ankom. Ledningen er “gået op”, og selvom jeg i starten tænkte, at jeg godt kunne leve med at få et mindre stød, mindede kæresten om, at en eventuel kortslutning jo kunne risikere at løbe op i computeren, og så blev den altså bestilt!

Igår var jeg heldigvis ikke hjemme da han (posten, I ved) var her. Da vi fløj hjem efterlod vi et mindre virvar hos den søde moster i KBH, fordi Sterling ikke er så large, når det kommer til kg medbragt bagage. Vi savnede det ikke, der var bl.a. trekking sko og en blandet stak guidebøger. Men nu var hun altså så sød at sende det :) Før den pakke var det i sidste uge en bog, hele to pakker fra Strawberrynet og endnu før; to HM-pakker…

Er det egenligt kutyme at give pakkeposten drikkepenge…?

Og ja, så er jeg altså tilbage :) Vi havde en super fantastisk tur, som jeg kan fortælle om i timevis! Det vil jeg nu ikke gøre lige nu, men måske er I heldige senere… Hav en god tirsdag!

Pigen Mig

 1. September 11th, 2007 at 16:28 | #1

  Årh dejligt at have dig tilbage i blogland :D

 2. Pigen
  September 11th, 2007 at 20:40 | #2

  Årh, hvor er du sød! Og det er godt at være tilbage :)

 3. September 12th, 2007 at 17:52 | #3

  Åh hvor er det dejligt at du er tilbage… Du har været savnet…

 4. September 13th, 2007 at 18:59 | #4

  Hmm nu er du vel ikke lummer på pakkepostmanden ;) Har en veninde der var lummer på sin pakkemand, og de er nu sammen på 5. år :D

Comments are closed.