Home > Ikke kategoriseret > Kalender hjælp

Kalender hjælp

November 20th, 2007

Er der mon nogen der ved, hvor man kan købe en billig refill (indmad!) til en Filofax (str. personal)?

Plejer at kunne finde en størrelse der passer i føtex, men de har STADIG ikke fået dem, og kan snart ikke undvære længere. Derudover synes jeg, at det er lidt voldsomt at bruge 80bobs på en, der står Filofax på… Til den pris kunne jeg købe op til flere andre kalendre – men jeg har jo mit fine omslag :-)

Ps.: Har i øvrigt været hos diverse boghandlere. Og google hjælper mig ikke idag…

Pigen Ikke kategoriseret

  1. Pigen
    November 21st, 2007 at 23:41 | #1

    Ha, man skal åbenbart bare brokke sig på sin blog! I dag havde de så endeligt fået fyldt kalendere på hylderne i Føtex, så nu er jeg glad og tilfreds :)

Comments are closed.