Home > For hyggens skyld, Mig > Blekingegadebanden

Blekingegadebanden

December 6th, 2007

..Nogen, der har læst de 2 (evt. kun den ene) bøger?

Jeg er pludseligt blevet vildt hooked på at få fat i dem, men står i lang kø på biblio (i hvert fald på 2′eren) så overvejer dem som julegaveønske. Men men… Vil gerne høre om de kan anbefales? Her KRÆVER jeg, at blive fanget i løbet af de første fem sider, for ellers ender de bare i stakken med alt det andet jeg bør læse…

Pigen For hyggens skyld, Mig

 1. December 7th, 2007 at 09:47 | #1

  Altså hvis du spørger min kæreste, så vil der ikke være nogen tvivl: Du SKAL læse dem. Han har læst 1′eren og glæder og håber at han får 2′eren i julegave. Han var SÅ bidt af den første. Og det samme kender jeg flere, der har.

  Jeg læser 1′eren pt. Og det har jeg gjort længe. Bogen er ikke rigtig mig, men jeg er stædig og vil igennem.
  Det er da en god historie, men jeg er vist bare ikke til sådan noget. Og selve fokuspunktet for historien er ikke rigtig noget, der har interesseret mig før. Det har det for min kæreste.

  Så jeg kan kun give dig et 50/50 svar…Håber du trods alt kan bruge det til noget. :)

 2. December 8th, 2007 at 21:38 | #2

  Jeg er vild med nr. 1 og glæder mig til at skulle læse nr. 2 – men du skal gide en masse forhistorie. Rigtig meget forhistorie. Det kan godt blive kedeligt.

Comments are closed.