Home > Mig > Succesen fortsætter

Succesen fortsætter

March 5th, 2009

..Eller måske er det en overdrivelse at kalde det for en “succes”, men i forlængelse af mit indlæg den anden dag, har jeg taget mig seriøst sammen, og er nu ved at rydde ud i noterne på vores eget loft.

Det er SÅ svært! For det her er altså alle artiklerne og noterne fra uni, som der rent faktisk er sandsynlighed for, at jeg kan få brug for i mit arbejdsliv. Jeg har dog lige smidt en hel mappe med noter fra regnskab ud. Jeg stank til det dengang, så sandsynligheden for at jeg nogensinde påtager mig en regnskabsopgave er vist lig nul. Ud med det!

Så er der en mappe med slides fra statistik med en masse vigtige kommentarer på. Svært svært svært. Så har lige tilbudt det til min søsters kæreste – så kan han træffe den svære beslutning ;-) Følelsen af, at det her noter man har brugt SÅ meget tid på, skal gå til spilde, er irriterende.

Noget godt er dog, at jeg også har fundet den mappe, der lige præcis er meget nyttig til det arbejde jeg har nu – den har jeg manglet, så det er jo helt perfekt.

Åh, er sikker på, at jeg vil være meget lettet, når jeg har båret et ton papir ned i containeren, men…. ;-)

Pigen Mig

Comments are closed.