Home > Fest > Kanelfest

Kanelfest

November 12th, 2006

Kærestedrengen fylder 25 år d. 22. november, og vi fejrer det med en fest på lørdag. Vi har lejet lokale, indkøbt drikkevarer og vi har næsten fastlagt menuen. Efter en del afbud er vi nu nede på 25-27 mennesker, hvilket jeg først syntes var ret ærgerligt, men jeg har nu vendt det til, at vi nok skal får en vildt god fest, og jeg glæder mig RET meget :)

For at få lidt styr på indkøbene plottede jeg lige en liste ind i excel, inkl. priser, og så kom chokket!! Nøj, hvor er det dyrt at holde sådan en fest!! Det er ikke engang, fordi det er noget specielt fint, vi skal spise, der er bare meget. Er det mon for sent at aflyse…? Jeg kan sagtens drikke 6 liter rødvin, 3 liter hvidvin, 150 øl, 120 sodavand og 6 flasker sprut selv…

Pigen Fest

 1. November 12th, 2006 at 12:14 | #1

  Laver i selv maden? Der er jo mange retter der er billige at lave. Til min fest lavede jeg store mængder pasta og bulgur salater med hvad der lige var af lækre grøntsager hos min lokale pakistaner grøntbiks (som er meget billig). Løg tærter, “butterdutter” (butterdej med feta og persille i) kyllingefrikadeller, humus og tatziki. Selvom der var mad nok til en hel hær, blev det ikke så dyrt enda.

  Tillykke med ham :-D

 2. Pigen
  November 12th, 2006 at 12:41 | #2

  Jep, vi laver selv maden, og holder det vist meget i samme stil som dig, dvs. tærter, bulgursalat, tzatziki, forskelligt hjemmebagt brød mv. Har endvidere kalkunbryst og oksefrikadeller OG dessert/kaffe. Jeg er nok bare pivet, for regner man ud pr. person er det nok ikke så dyrt igen – det er bare mange penge på en gang. Heldigvis købte vi drikkevarer i Tyskland for et par måneder siden. Et forsigtigt bud er 65 kr. pr person, og det er inkl. drikkevarer og lokale (150,-). Er det vildt?

  Nå ja. De 65,- er også inkl. morgenmad til de som overnatter (men ekskl. de madvarer vi allerede har (købt))…

 3. November 13th, 2006 at 10:43 | #3

  Jo det er godtnok vildt billigt! Kan dog alligevel godt forstå at hele beløbet gør lidt ondt i tegnebogen ;-)

 4. Pigen
  November 13th, 2006 at 11:21 | #4

  Ja, man er vel på SU, og ved hvor meget man kan få for “den slags” penge ;)

Comments are closed.