Archive

Archive for March, 2008

Dejligt

March 29th, 2008
Comments Off

Åh, hvor jeg dog elsker de aftener, hvor man inviterer veninden på film – og man ikke så meget som tænker på at se film!

Sådan en aften har det været nu :-) Et lækkert måltid og et par tøsedrinks blev det til, og så ellers en masse snak. Så meget snak, at kæresten, der havde forskanset sig i soveværelset, til sidst sad med høretelefoner på ;-)

Nu er hun på vej hjem til sin syge kæreste, og her er pludseligt helt stille igen. Men ih, hvor har det været en dejlig aften, og vi gør det sikkert igen.

Og vi har endnu aldrig set en film sammen :-)

Pigen Pigerne

Note to self

March 24th, 2008

Når man efter 8 års forbrug af p-piller beslutter at det må være nok, er det en GOD IDE at sørge for at have købt noget andet, når kæresten kommer hjem fra påskeferie og de nærmeste butikker er lukket….

I det mindste fik vi en super hyggelig gåtur til nærmeste kiosk ud af det – med både sne og isglatte stier…

Too much info, I know. Og det skal ikke gentage sig ;)

Pigen Kærester

Om dårlige nyheder

March 20th, 2008

Det er tankevækkende at skrive, men efterhånden skal der en rigtig skrap nyhedshistorie til, før det rører mig rigtigt. Jeg kan godt blive forarget eller ophidset, men ikke sådan helt ind. Det er noget med at blive forhærdet, når man -desværre- hører om ulykker alt for ofte.

Men det her gør ondt, helt derinde, og jeg sidder og tuder lidt. Øj, hvor er det uretfærdigt, det er slet ikke til at forstå. Der strømmer en masse tanker til de pårørende lige nu.

Pigen Ikke kategoriseret

Årh

March 20th, 2008

Igår aftes da vi havde spist, gik Ham den søde ud for at købe salat. Jeg faldt i søvn under et tæppe på sofaen. Da jeg vågnede op en time senere stod der en kæmpe buket af de flotteste gule PÅSKEroser på bordet foran mig. Sød, sød kæreste dér! :)

God påske til jer også.

Pigen Kærester

Brok brok brok

March 17th, 2008
Comments Off

Jeg henviser til dette indlæg.

Fuck jer….

;)

Pigen Mig

Fornemmelser

March 13th, 2008

I morges bildte jeg mig ind, at fra nu af var det forår. Dyner og tæpper hænger ude på altanen, en sommercd spiller i anlægget OG en halv time var der strålende sol i køkkenet.

Så var der en mand i tv, der begyndte at snakke om nattefrost! Han ved forhåbentligt ikke hvad han snakker om….

Pludseligt ser det igen ud til at kunne regne hvert øjeblik det skal være. Helt ærligt :)

Pigen Mig

Hmm

March 6th, 2008
Comments Off

Har været utroligt flittig og overskudsagtig idag! Først blev badeværelset gjort rent, dernæst blev ordnet tre tøjvaske, og for en halv time siden blev halvdelen af køkkengulvet vasket. Det sidste mest fordi jeg tabte en liter cola udover det. Godt jeg kun skulle have ét glas….

Pigen Mig