Home > Fest, Weekend > Overraskelsen

Overraskelsen

December 11th, 2006

Nøj, hvor drak jeg meget rødvin og Baileys i lørdags…. :) Det var en super hyggelig fest, og vi endte med at sidde oppe og snakke indtil kl. 05. Det overraskede fødselsdagsbarn var rørt til tårer (eller i hvert fald fugtige øjne…) men omstillede sig hurtigt til den anderledes situation – han havde troet, at han skulle til julefrokost med kærestens arbejde.

Vi var fremme i sidste øjeblik. Banedanmark-folkene havde nedsat hastigheden på en række strækninger natten før lørdag, så hvis du så to forvirrede mennesker med en trolley hver, halvtløbende igennem Århus sidst på eftermiddagen i lørdags, var det nok os :)

På trods af en skøn aften, havde vi det faktisk fint igår. Jeg havde sideløbende med rødvinen indtaget mere end 2 liter vand (ha!) og det holder altså de fleste tømmermænd væk. Men trætte var vi, da vi var tilbage i Aalborg, så jeg fik lige en time på øjet på sofaen :) Den stakkels kærestedreng tilbragte dog det meste af dagen på uni, pyh…

Forude venter en uge fyldt med forelæsninger og projekt…

Pigen Fest, Weekend

Comments are closed.