Home > Fest, Jul, Pigerne > Det var dén julefrokost

Det var dén julefrokost

December 20th, 2006

Det var en super julefrokost i lørdags. Fordi jeg har haft så travlt lige siden, virker det allerede så langt væk – men det var så hyggeligt og dejligt at se folk igen. Jeg havde fire overnattende tøser, og selvom der var blevet snakket så rigeligt om aftenen, blev der snakket til endnu længere ud på natten, da vi fik os smidt i seng… Og så er det, at man husker, at det er alt alt for sjældent man ses!
Søndag morgen mødtes vi alle igen til fælles oprydning og morgenmad. Tarteletter er bestemt ikke dårlige sådan en formiddag ;)

Vi plejer altid at holde julefrokosten d. 28. december, og det er således det første år, vi prøver at gøre det anderledes. Det bliver helt mærkeligt, at vi slet ikke skal ses i juleferien som vi plejer, i år.

Tak for en god fest! :)

Pigen Fest, Jul, Pigerne

  1. December 28th, 2006 at 23:15 | #1

    Hej Pigen(s)..

    Det var nemlig en god aften, fantastiske omgivelser osv. Sådan er det jo at have en fantastisk værtinde!

    Husk at se billeder på inl-logen.dk og se min blog på min hjemmeside.

    Godt nytår!

Comments are closed.