Home > Fest, Film, Underholdning > Skal du se Oscar i nat?

Skal du se Oscar i nat?

February 25th, 2007

Jeg ville gerne, men har timer i morgen kl 8, og tror desværre at det er en virkelig dårlig ide at starte ugen med at lave uorden i døgnrytmerne :)

Men i morgen skal der granskes kjoler, sko og hår… Åh, hvem der bare var i Hollywood i nat!

Pigen Fest, Film, Underholdning

 1. February 25th, 2007 at 20:23 | #1

  Lidt skal jeg se.. Jeg skal nemlig først have timer 930, så jeg kan godt nå at se lidt af kjolerne allerede i aften.

 2. Pigen
  February 25th, 2007 at 20:39 | #2

  Snyd :) Hmm, måske må jeg også se LIDT.

 3. February 26th, 2007 at 20:05 | #3

  Jeg har siddet og set Oscar-billeder igennem, og jeg må sige, at jeg synes, det har været et lidt tamt år på kjole-fronten. Meget kreative kreationer, men måske knap så elegante som nogle af de tidligere år…

 4. Pigen
  February 26th, 2007 at 20:58 | #4

  Jeg endte med at se et par timer i nat alligevel – og har så kigget videre idag. Må desværre give dig ret, jeg var noget skuffet. Der var mange pæne kjoler, men når vi snakker Oscar synes jeg da godt, at man kan forlange mere end “pæn”…
  Dog ville jeg godt eje et par af kreationerne alligevel ;)

 5. February 27th, 2007 at 09:37 | #5

  Jeg så det hele fra ende til anden… det var ret fedt! Jeg synes nu der var en del fine kjoler, men enkle… Blandt favoritterne: Helen Mirren, Kate Winslet og Penélope Cruz… :)

 6. Pigen
  February 27th, 2007 at 09:43 | #6

  Kate Winslets så jeg ikke, men Helen Mirrens var vildt flot til hende, synes jeg også. Kunne også rigtigt godt lide overdelen på Penélope Cruz’ – underdelen var lidt speciel, men hun kunne sjovt nok bære det :)
  Og jeg så godt ovre hos dig, at du havde set det hele. Er meget misundelig :)

 7. February 27th, 2007 at 14:55 | #7

  :) jeps det var en speciel underdel, men perfekt alligevel til hende…
  Kate Winslets var en helt enkel grøn sag..

Comments are closed.