Home > Børn, Ikke kategoriseret > Om meget småt tøj

Om meget småt tøj

May 2nd, 2007

Idag holdt jeg pause fra læsningen. Et vennepar fik for en måneds tid siden en datter, og den unge dame skal vi møde for første gang på søndag. Derfor måtte undertegnede ud og shoppe barselsgave. Og det naturligvis i form af lyserøde beklædningsgenstande til babyen, for det hører sig vel til.
For POKKER, hvor findes der meget grimt babytøj, og hvor ER der mange klamme nuancer af lyserød… Jeg undlod at købe en trøje påtrykt teksten; Little Miss Cutie. Vi håber bestemt -og forventer vist også- at damen er en Cutie, men vi VED det jo ikke…
Endte med at bruge 45 minutter omgivet af hylder med babytøj i lyserøde, blå og gule nuancer. Med min mor som telefonisk assistance, blev der indkøbt stribede bodyer med miljøblomst i nakken – og yndige matchende huer, som hun får, når vi skal til hendes dåbi juni.
Selvom jeg har mødt mange babyer havde jeg helt glemt, hvor små de er, når de er helt nye. At dømme ud fra tøjet altså. Minitøj!
Øj, hvor jeg glæder mig til at se hende. Og jeg håber altså, at hun er en rigtig cutie! :)

Pigen Børn, Ikke kategoriseret

Comments are closed.