Home > Mig, Studie > Og forresten

Og forresten

May 31st, 2007

..Hvis I også gider at krydse fingre og sende optimistiske tanker min vej i morgen, indtil kl 14, ville det være lækkert ;)

Jeg har stadig blandede følelser omkring eksamenen i morgen. Tror også jeg kan hente en 7′er hjem på den – men jeg synes ikke, at det er godt nok. For hvis jeg havde læst mere effektivt end det har været tilfældet, ville jeg klart kunne gøre det bedre. Har overvejet at gå fra prøven, hvis det er nogle skodopgaver (altså som JEG ikke fatter..), men jeg tror ikke, at jeg i virkeligheden “tør” gøre alvor af det…

Nu skal jeg have pakket mine sager sammen, og lave mig en madpakke til i morgen. Usb-dimsen skal fyldes og de gamle opgaver skal skimmes endnu engang. Så er der vist ikke så meget mere jeg kan gøre i aften. Er heldigvis helt rolig i kroppen – en uvant følelse for mig dagen inden eksamen. Men det er en god forandring, og jeg kan mærke, at jeg er en lillebitte smule stolt over, at jeg næsten ikke har været stresset i år ;)

Pigen Mig, Studie

 1. May 31st, 2007 at 22:24 | #1

  Held og lykke – jeg krydser som sædvanlig fingre….

 2. Pigen
  May 31st, 2007 at 22:34 | #2

  :D

 3. May 31st, 2007 at 22:39 | #3

  Held og lykke med eksamen i morgen:-)

 4. May 31st, 2007 at 22:49 | #4

  Skal nok krydse alt det jeg kan huske at gøre :-) Men har måske ind imellem tankerne andetsteds i morgen – håber du kan tilgive det ;-)

 5. May 31st, 2007 at 23:01 | #5

  Held og lykke

Comments are closed.