Home > Familie, Ferie > Feriegæster

Feriegæster

October 15th, 2007

Har lillebroderen på besøg. Der er nogen der kan, han har nemlig efterårsferie! Så heldige er vi ikke, men jeg skal først have timer på onsdag, så for et øjeblik lader vi som om :-)

Han ankom til frokost i går, hvor også hans chauffør (aka vores søde far) samt søsteren joinede os. Super hyggeligt. Lillebror (det kalder vi ham lige – men han er snart 19…) var blevet advaret om, at vi ikke ville have tid til at underholde, men vi fejrede alligevel ankomsten med et tre spil Rummikub (hvor jeg tæskede drengene i samtlige spil, men det snakker vi ikke mere om). Derefter kvalte han alle tre the Matrix-film i ét hug, kun afbrudt af snack- og toiletpauser, og senere aftensmaden.

I dag skal vi forestille at være mere seriøse. Den søde er på uni, jeg skal have læst en masse, og lillebroren har en engelsk stil. Meeen. Vi sov længe. Og lillebroren kunne ikke helt komme i gang med stilen, så der blev efterlyst en undskyldning for at komme ud. Han syntes, at jeg var liiidt rådden fordi jeg allerede havde købt ind til i aften, men i stedet fik han lov til at købe mælk. At vi vist nok slet ikke mangler mælk, er en anden historie – han skulle ud, og god mælk kan man aldrig få for meget af….

Pigen Familie, Ferie

Comments are closed.