Home > Mig > Godmorgen? Ha!

Godmorgen? Ha!

November 7th, 2007

Og så var det, at jeg også begyndte at live-blogge fra mine forelæsninger. Jeg brækker mig over, at det er så tidligt. Var nødt til at stå op på den forkerte side af 7.30, og det HUER mig bestemt ikke! (jep, lad os genindføre de gode ord; huer, avra og mægtig!). Når man står i vejen på MIT badeværelse i mere end 20 minutter, er man SÅ meget selv ude om, at man bliver smidt ud, AT jeg bliver muggen fordi jeg aaaltid er sen på den OG at jeg ikke gad at gå tilbage og lukke døren ordentligt da jeg tog afsted… Ses senere skatter :)

Nå nej, jeg er jo til forelæsning og ideen er vel, at man skal skrive noter? Jaja, gør det nu…

Ps: Jeg er i virkeligheden ikke morgensur, men gider bare ikke snakke så tidligt. Og det ER da provokerende at løbe rundt for at pakke og nå det hele, når EN ANDEN har tid til at sidde i sofaen med sin havregryn i mere end et kvarter. Ja, jeg er MISUNDELIG! (Og ja, jeg kunne helt sikkert bare stå tidligere op….)

Powered by ScribeFire.

Pigen Mig

 1. November 7th, 2007 at 10:34 | #1

  Sådan en dag havde jeg i mandags. Jeg ankom til forelæsning ca. 2 minutter for sent. Øv! Selvom jeg kom sent hjem i går så kom jeg alligevel lidt før op og sidder nu med havregrød i sofaen. Dagen bliver så meget bedre end i mandags :)

  Jeg håber du får tid til lidt sofahygge senere i dag!

 2. November 7th, 2007 at 10:30 | #2

  Sikke en morgen.. Forhåbentlig er din forelæsning bare lidt spændende.. Og i det mindste ligger din ikke fra 13-16 idag – Jeg ville gerne have haft en morgenforelæsning ;)

 3. Pigen
  November 7th, 2007 at 11:29 | #3

  Hæ, den var bare så lidt spændende – men jeg stiller måske også usædvanligt store krav, når det er så tidligt :)
  Og måske skulle vi bytte, Marianne. Når vi har eftermiddagsforelæsninger er det fra 14-17. Og dét er bare for sent. Mit yndlingstidspunkt er 11-14, men dem hader alle andre sjovt nok fordi de ødelægger dagen. Det gør det også for mig, men det er den tid på dagen jeg er bedst til at koncentrere mig.

  Og nu er jeg hjemme igen. SKØNT at bo tæt på uni! Og om lidt, når jeg lige har fået ryddet lidt op, smider jeg mig hen i sofaen :)

 4. November 7th, 2007 at 13:57 | #4

  Du lyder ligesom mig om morgenen….Og det er uanset om det er før eller efter 7.30.

  Det første kvarter skal jeg bare have lov til at passe mig selv. Punktum.

  Alt sådan noget pjat som ståen i vejen, snak osv. det kan altså vente…

 5. November 7th, 2007 at 16:24 | #5

  Jeg var til forelæsning fra 10.30-14 – jeg foretrækker klar dem fra 8.30-12 selvom jeg ikke er morgenmenneske!

Comments are closed.