Home > Mad & Drikke > Risengrød

Risengrød

November 9th, 2007

Inspireret af Mette, er jeg gået i gang med at lave risengrød. Var så heldig at have det hele i skabene, så det krævede ikke mange overvejelser. Vil tro, at det er færdigt om et kvarters tid. Det værste ved risengrød er, at det tager så pokkers lang tid om at koge færdig! Har lavet en stor portion, men ved, at kæresten hellere vil undvære, så der er masser til mig. Total hyggemad :-)

Powered by ScribeFire.

Pigen Mad & Drikke

 1. November 9th, 2007 at 13:28 | #1

  Mmmm….Risengrød….Det har jeg også dyrket den sidste tid. En del faktisk.

  Et tip: Det bliver hurtigere færdig, hvis du rører rundt, mens det koger. Altså sådan hele tiden. Det er kedeligt, men så er der mad hurtigere…og lidt læsestof eller tv hjælper jo altid på kedsomheden. ;)

 2. Pigen
  November 9th, 2007 at 14:01 | #2

  Uh, det vil jeg huske næste gang så. Der går sikkert ikke så længe :)

 3. November 9th, 2007 at 16:46 | #3

  Hehe… Bueno appetito! Risengrød er super hyggemad.

 4. Pigen
  November 9th, 2007 at 17:15 | #4

  Lige præcis!

Comments are closed.