Home > Mig > Endeligt (og kaffetips søges)

Endeligt (og kaffetips søges)

May 1st, 2008

Så kom den endeligt. Kaffemaskinen fra himlen, that is. Har “arvet” den fra en sød moster, der ikke længere gad at have tingesten stående i sit køkken. Indrømmet, det er nok ikke verdens mindste, men sort og fin er den, og vi knuselsker den allerede. Den har stået hos mine forældre i mange måneder efterhånden, så den er længe ventet :)

Det er en kombineret kaffe-slash-espresso-slash-mælkeskums-maker fra Krups, og det er altsammen vældigt fint, hvis det ikke var fordi, at vi ikke HAR noget kaffe i huset (udover instant-slagsen), og derfor ikke kan få den afprøvet! Og det er jo helligdag og alt, så vi må bare vente. I stedet er ventetiden blevet brugt på at vaske den af, og den er fin som ny, skal jeg hilse og sige! Glæder mig vældigt meget til i morgen at bruge halve timer på at udvælge lige nøjagtigt den kaffe, der skal med mig hjem. Så altså; forslag søges! Den må meget gerne (eller, det er næsten et absolut krav..) kunne købes i føtex, for nok er jeg tilhænger af overspringshandlinger, men der må jo også være grænser.  Pt. har vi den der hedder noget med et årstal, 18-etellerandet, før det en øko fra Peter Larsen. Sidstnævnte trækker lidt, men har ærligt talt ikke noget imod at give en formue for en lille pose, for vi drikker så lidt, så hvis DU kender super-duper kaffen, som der vil være det perfekte accesorie til min nye ven (OG som kan fåes derovre i nabobutikken), må du endeligt sige til :)

Tillægsspørgsmålet må være, om der er forskel på den kaffe man bruger til almindelig og espresso? Jæs, det er novicen, der spørger…. (og kan næsten regne ud, at man sagtens kan bruge den samme, men hvor stor er forskellen så?)

Åh, jeg kan allerede nu forudse, at mit indtag af latte’r vil stige betydeligt, men jeg lover at nyde det!

Pigen Mig

  1. May 2nd, 2008 at 11:58 | #1

    Jeg er lidt misundelig.

  2. May 2nd, 2008 at 14:20 | #2

    Jeg er enig med Line! Ej faktisk er jeg meget misundelig!

    Og hvad angår kaffe så tror jeg ik en espresso kaffe vil skade hvis formålet er at lave latte. Også synes jeg godt det kan betale sig at gå til en kaffe handler at købe kaffen (jeg kan anbefale en inde ved sygehus nord (tror jeg nok) hvis det var noget).

  3. Pigen
    May 5th, 2008 at 20:10 | #3

    Line: Vi er også RET glade for den. Er ikke sikker på, at vi nogensinde selv ville have købt en, men ÅRH! den er dejlig nu :-)

    Med hensyn til kaffen, så blev det etiopisk mocca fra Peter Larsen (“gourmetkaffe af meget høj kvalitet”, haha) den slags man selv får lov til at kværne i maskinen i supermarkedet. Er simpelthen forelsket i den duft :-) Næste gang må jeg smutte forbi en rigtig kaffemand. Kender ikke den ved sygehus nord, er det i Reberbansgade? Ellers er der jo Kronen i algade. Havde jo helt glemt, at du er semilokal :-D

Comments are closed.