Home > Fest, Weekend > Where to go..?

Where to go..?

October 23rd, 2008

Nåmn, nu er det jeg godt kunne bruge lidt hjælp fra jer af mine fellow bloggere, der bor i Kbh!

Får besøg i morgen, og vi har aftalt drinks mv. herhjemme, og så er tanken vist, at vi senere skal i byen – og det er her I kommer ind :) For her er vi blanke. Har nemlig ingen erfaringer med det københavnske bar- og natteliv whatsoever (hvis man ser bort fra Nyhavn og kærestens fejlagtige besøg på IN that is).

Det vi efterspørger er… Tja, lidt af hvert måske? Ikke alt for disko/smartass-steder (mit krav) men derudover: Kom bare med ideerne! Bar/cafe/andet – kom bare :-) Rent logistisk, vil det være vældigt smart hvis det kunne være Vesterbro eller indre by, men det er absolut ingen betingelse. Ah ja, og billige øl/drinks er et absolut plus.

Pigen Fest, Weekend

 1. October 24th, 2008 at 00:39 | #1

  Nu kan jeg ikke blære mig af at have den helt store byturs-erfaring i KBH endnu…men jeg har indtil videre haft nogle gode ture til Nørrebro – især lige omkring Skt. Hans Torv. Jeg ved godt at det ikke er som ønsket, men det er et godt område.

  Især Mexibar som har billige drinks (I KBH betyder det omkring 60 kroner….Du kan lige så godt glemme Aalborg-priserne…det gør dig bare deprimeret ;) ) og indtil kl. 22. er der dobbelt op på sprutten i drinksene. Prøv især jordbær-magaritten. Uhm…
  Barcelona-bar er heller ikke et dumt sted….

  Længere ude på Nørrebro ligger apperatet. Musikken er måske ikke så god, men drinksene er gode. Især Strawberry Dagarii (nej, jeg kan ikke stave…) og mojito…

  Nogle er glade for Understellet (så er vi tilbage til omk. Skt.Hans-torv. Jeg var ikke så begejstret da jeg var der…men jeg var heller ikke fuld nok. ;) Men øllene skulle være billige.
  På Politikens ibyen-side læste jeg om Kassen, der vist skulle ligge lige efter Dronning Louises bro. Der er Happy Hours kl. 15-22….og sådan noget er jo aldrig dårligt. ;)

  Håber du kan bruge det til noget selvom det hverken er Vesterbro eller Indre by. De gange jeg har været i byen i Indre By har det aldrig rigtig været nogen succes….mange er glade for den glade gris…jeg opgav at stå i den lange kø. Og ellers har jeg været på Dakota (dårlig musik og trælse DJs!) Sams (Aaaalt for mange mennesker…) og Pink (meget hurtig ind og ud….ingen succes).
  Vesterbro har jeg aldrig været i byen…..men ellers kan I jo også bare tage afsted og så se om I kan finde det rigtige sted. ;)

 2. Pigen
  October 24th, 2008 at 08:09 | #2

  Mona, 1000 tak for dit svar! Rigtig mange gode forslag. Håber at der kommer et par svar mere inden i aften. En del af de steder du nævner er jeg faldet over i min jagt på Google/IByen/AOK, men det er altid bedre med rigtige menneskers erfaring :-)
  Havde næsten regnet ud, at vi ikke skal regne med aalborg priser, men ih hvor er det ærgerligt :-)

 3. October 24th, 2008 at 12:42 | #3

  Det var så lidt….
  Og nej, Aalborg-priser skal man ikke regne med….og det kan godt gøre lidt ondt i starten, men en dag hører du dig selv sige: “60 kroner for en drink – hold da op det er billigt!”. (Og så går det op for dig hvad du siger…og bliver lidt forskrækket…;) )

 4. Pigen
  October 24th, 2008 at 13:37 | #4

  Haha, ja det tror jeg gerne!

Comments are closed.