Home > Studie, Teknik > Ud af huset

Ud af huset

December 14th, 2006

Er taget på biblioteket for at læse/skrive projekt. Der var ligesom for mange oplagte overspringshandlinger derhjemme… Men har glemt fornuftig mad 8-) Medbringer en clementin, en pære, 3 skumjulemænd (ha!), fem cola-Maoam’er samt te og vand. Det holder ikke længe, så måske skulle jeg i stedet for at blogge, se at komme i gang…

Det fede ved biblioteket er de her:

Philips SBC HP250
Jeg kan ikke høre musik, når jeg skal læse, men sagtens når jeg skriver, og de er såååå gode!

Nå… Det var det dér projekt, vi kom fra…

Pigen Studie, Teknik

 1. December 14th, 2006 at 11:21 | #1

  Lyder altså meget hyggeligt med dit biblioteksbesøg :)

  Hvis det er Den Sorte Diamant, så er frokosten i caféen rimelig dyr.

 2. December 14th, 2006 at 11:24 | #2

  Åhh gid det var mig. Det er dog håbløst – for ikke at sige umuligt – at kapre en plads på statsbib her i Århus. Så jeg nøjes med min kontorplads som jeg har været så heldig at få dette semester – og forhåbentlig også kan beholde næste semester med til jeg er færdig.

 3. Pigen
  December 14th, 2006 at 11:27 | #3

  Bor jo i Aalborg… ;) Så det er Unibiblioteket på Langagervej. Og her kan man ikke købe frokost – højst slik eller kakao fra en automat. Sidste år i december kunne man lave vafler her (gratis!), håber de snart begynder med dét igen. Et sikkert hit ;)

 4. December 14th, 2006 at 12:07 | #4

  Aha ok :-)

 5. December 14th, 2006 at 18:46 | #5

  Prøv at sid på det kongelige bibliotek i Fiolstræde. Øverst på 1. sal. Det er SÅ hyggeligt og dejligt. Da jeg freelancede sad jeg der og skrev engang i mellem. Meget bedre end den Sorte Diamant, som er lidt for kold og skræmmende for lille mig :-)

  Tak for din dejlige kommentar, den varmede…

 6. December 14th, 2006 at 19:32 | #6

  Du skal huske at spise noget ordentligt jo ;o)

 7. Pigen
  December 14th, 2006 at 19:55 | #7

  Haha, Cirkusprinsesse, så får man tilbage af samme skuffe ;) Jeg holdt også kun ud til 14.30, så måtte jeg hjem og få noget at spise. Jeg fungerer SLET ikke, når jeg er sulten! :)

Comments are closed.