Home > Mig > Aaaaaavvv

Aaaaaavvv

December 15th, 2006

Jeg har slået hovedet – sådan rigtigt altså!

Kom meget meget sent i seng, og blev så senere vækket af moslende kæreste, der først skulle sove 02.30, fordi han var ved at rette sin opgave. Således kom jeg også sent op… Efter at have klædt mig på, skulle jeg liiiiige ligge lidt mere, og lægger puden godt til rette… Fejlbedømmer totalt afstanden imellem jeg selv og muren bag mig – og knalder hovedet -BANG-  ind i muren!

Det lyder helt sikkert mærkeligt, men jeg kan ligesom smage det inde i hovedet. Makes any sense..?

Pigen Mig

  1. December 15th, 2006 at 10:11 | #1

    Du er langt ude… Du skulle da tage at gå tidligere i seng…

  2. December 15th, 2006 at 15:44 | #2

    Det giver stor mening! Jeg lavede selv samme nummer for nogle uger siden – bortset fra, at det var kanten af radiatoren, jeg ramte og ikke væggen. Havde en øm plet i mit stakkels baghoved i dagevis!

Comments are closed.