Archive

Archive for March 2nd, 2009

Om gamle ting

March 2nd, 2009

Jeg har ferie i denne uge, så tilbringer et par dage hos min moar og far. Helt som sædvanligt er jeg blevet sendt på loftet, fordi min mor stadig håber, at jeg er blevet gammel (eller fornuftig?) nok til at smide lidt  mere af mit gamle skrammel flere af mine gamle ting væk.

I dag har jeg netop været igennem bl.a. lidt skoleting. Og det ER altså sorteret flere gange før, så nu er det afgjort marginalerne, der tæller, og der ryger fortsat en lille smule hver gang. Men jeg NÆNNER altså ikke at smide mine matematikafleveringshæfter eller diverse grammatikoversigter fra HH ud! Hvad hvis jeg en dag lige skal skrive en tysk tekst, eller nogen pludselig spørger mig om optimering indenfor et polygonområde..?

Indrømmet, der er ikke meget simple living eller feng shui over mig, og måske skulle jeg bare lukke øjnene og tage en dyb indånding, og smide det hele i en sort sæk.

Men hvor er der dog mange minder. Fx elastikmappen fra rejsen til Nepal mv., hvor der er kvitteringer fra yndlingsstederne, brochurer og et brev fra en læge. Eller de fremragende(?) stile, jeg har skrevet, de aviser der er samlet på særlige datoer – og så alt det andet…

Rigtige ting, som fx nips er jeg blevet rigtig god til at smide ud. Og det er da også primært det, der er røget i dag. Men papirerne! Dem hænger jeg fast i :-)

Og så fandt jeg et kalligrafsæt, med bog og det hele. “Fra mor og far, julen 1983“93. Var man så et mærkeligt barn, eller hvad? Jeg var 10, og mit højeste ønske var det kalligrafisæt! Hvis jeg ikke husker helt forkert, var en af samme års adventspakker også et sæt kalligrafitusser…. Jeg fandt også Take That bogen. Tror måske, at jeg fik den af min mormor og morfar til min konfirmation.

Mit største problem, tror jeg nok, er at jeg kan huske det hele. Hvornår jeg fik det, hvornår min sidekammerat skrev den besked i min mappe, hvor hyggeligt det var… Og hvis jeg nu smider det ud, så glemmer jeg det måske?

Er du god til at smide ud? Og hvordan lærer jeg det?

Pigen Mig