Archive

Archive for December 4th, 2006

In the name of Love

December 4th, 2006

Har i aften fået at vide, at mine skønne, dejlige veninde og hendes kæreste er blevet forlovet. De bedste nyheder længe! Jeg kan ikke andet end at glæde mig helt vildt på deres vegne – og som jeg sagde til hende, så er det næsten ligeså godt, som hvis det var mig selv. Næsten altså ;)

Årh, hvor er det altså romantisk!  Og i øvrigt har de i dag været kærester i præcis 2 år.
Tillykke I to….

Pigen Kærester, Pigerne

Og så til det fornuftige…

December 4th, 2006
Comments Off

Har netop overstået dagens eneste LOVLIGE overspringshandling; indkøb… Grøntsagsskuffen er igen fyldt og fryseren er ikke længere kun halvt fuld. Købte noget så suckeragtigt som Ovnklare Forårsruller… Med bevidstheden om, at vi begge får hamrende travlt de næste tre uger, er det godt at have noget at falde tilbage på de aftener, hvor vi ikke lige orker at fremtrylle et ernæringsmæssigt korrekt måltid…

Da jeg kom tilbage tjekkede jeg postkassen. Muligvis en fejl, for nyeste nummer af Costume var just ankommet. Og som ekstra lokkemad er denne gang vedlagt et gratis eksemplar af Arena. Ryger ind til kæresten.

Har tidligere abonneret på Woman, og har de første 80 udgaver af magasinet. Opsagde dog mit abonnement i sommer, efter jeg indså at jeg havde læst bladet for længe. De samme temaer blev gentaget og gentaget igen og igen.. Og så var der også lige det, at jeg aldrig fik læst magasinet, før det næste nummer kom…

Pt. er jeg så hoppet på de her “prøveabonnement”-tilbud, og dagens nummer af Costume er så det andet jeg får – ud af 3 numre for 65,-. Ganske rimeligt… Skal forresten huske at sige det op igen!

Er vild med de her modemagasiner – Costume og Eurowoman er fyldt med lækre billeder, og jeg suger en masse inspiration. Bare ærgerligt at SU’en ikke rækker til gennemført lækker stil ;) Men så er det godt, at tillempede udgaver også er ok – og mere økonomiske… Med andre ord; jeg har en billig stil! Hahhaaahaa :)

Pigen Ikke kategoriseret