Archive

Archive for December 11th, 2006

Når man tror….

December 11th, 2006
Comments Off

Pyh!!! Har lige overstået panikanfald af den slags man godt kan få, når man har tabt sine nøgler (der har præget hus- og lejlighedsnummer på!) og bare kan håbe på, at man ikke kommer hjem til lejlighed rippet for al elektronik….

Skulle lige i Netto… Og inden da skulle jeg lige nå at smide tøj til vask og håndklæder i tumbleren… Havde super travlt fordi jeg skulle nå bussen (nåede den selvfølgelig ikke, så måtte i stedet tage en anden, og så gå alt for langt i regnvejr…) og så havde jeg åbenbart lagt mine nøgler ovenpå en af maskinerne. Men det kunne jeg altså ikke huske, da jeg på vej tilbage gennemrodede lommer og rygsæk efter forsvundne nøgler! Ringede efter kæreste, som (heldigvis!) kunne komme hjem, og låse mig ind; “Tabt dine nøgler…? Godt så!”

Næsten hjemme kommer jeg så svagt i tanke om vaskerums-muligheden. Lettelse selvfølgelig, men som nævnt er det så smart, at nøglerne til lejlighederne har præget lejlighedsnummeret på sig – og så så jeg førnævnte skrækscenarie for mig (har tidligere oplevet indbrud)… Men nøglerne var der, fundet af den fjollede vicevært, som i dette tilfælde ikke var helt så fjollet ;)

Der går nok lidt tid, inden jeg laver det trick igen!

Pigen Mig

Overraskelsen

December 11th, 2006
Comments Off

Nøj, hvor drak jeg meget rødvin og Baileys i lørdags…. :) Det var en super hyggelig fest, og vi endte med at sidde oppe og snakke indtil kl. 05. Det overraskede fødselsdagsbarn var rørt til tårer (eller i hvert fald fugtige øjne…) men omstillede sig hurtigt til den anderledes situation – han havde troet, at han skulle til julefrokost med kærestens arbejde.

Vi var fremme i sidste øjeblik. Banedanmark-folkene havde nedsat hastigheden på en række strækninger natten før lørdag, så hvis du så to forvirrede mennesker med en trolley hver, halvtløbende igennem Århus sidst på eftermiddagen i lørdags, var det nok os :)

På trods af en skøn aften, havde vi det faktisk fint igår. Jeg havde sideløbende med rødvinen indtaget mere end 2 liter vand (ha!) og det holder altså de fleste tømmermænd væk. Men trætte var vi, da vi var tilbage i Aalborg, så jeg fik lige en time på øjet på sofaen :) Den stakkels kærestedreng tilbragte dog det meste af dagen på uni, pyh…

Forude venter en uge fyldt med forelæsninger og projekt…

Pigen Fest, Weekend