Archive

Archive for November 7th, 2007

Ironi

November 7th, 2007

Bliver ved med at modtage spam -som ikke bliver fanget af mit filter- på den samme post. Titlen er “Er jeg den eneste..?” og jeg kunne ikke huske, hvad den egentligt var om. Men nu ville jeg lige lukke for kommentarer til den, så gik ind på det pågældende indlæg. Og kig lige – det er sgu da sært, ikke? :)

Pigen Blogging

Godmorgen? Ha!

November 7th, 2007

Og så var det, at jeg også begyndte at live-blogge fra mine forelæsninger. Jeg brækker mig over, at det er så tidligt. Var nødt til at stå op på den forkerte side af 7.30, og det HUER mig bestemt ikke! (jep, lad os genindføre de gode ord; huer, avra og mægtig!). Når man står i vejen på MIT badeværelse i mere end 20 minutter, er man SÅ meget selv ude om, at man bliver smidt ud, AT jeg bliver muggen fordi jeg aaaltid er sen på den OG at jeg ikke gad at gå tilbage og lukke døren ordentligt da jeg tog afsted… Ses senere skatter :)

Nå nej, jeg er jo til forelæsning og ideen er vel, at man skal skrive noter? Jaja, gør det nu…

Ps: Jeg er i virkeligheden ikke morgensur, men gider bare ikke snakke så tidligt. Og det ER da provokerende at løbe rundt for at pakke og nå det hele, når EN ANDEN har tid til at sidde i sofaen med sin havregryn i mere end et kvarter. Ja, jeg er MISUNDELIG! (Og ja, jeg kunne helt sikkert bare stå tidligere op….)

Powered by ScribeFire.

Pigen Mig