Archive

Archive for November 9th, 2007

Risengrød

November 9th, 2007

Inspireret af Mette, er jeg gået i gang med at lave risengrød. Var så heldig at have det hele i skabene, så det krævede ikke mange overvejelser. Vil tro, at det er færdigt om et kvarters tid. Det værste ved risengrød er, at det tager så pokkers lang tid om at koge færdig! Har lavet en stor portion, men ved, at kæresten hellere vil undvære, så der er masser til mig. Total hyggemad :-)

Powered by ScribeFire.

Pigen Mad & Drikke

Harry Potter

November 9th, 2007
Comments Off

Ja, jeg har jo så hørt radio i formiddag :) Og de fortalte også, at der i aften ved midnat er launch af den danske udgave af nyeste Harry Potter. Og så var det lige, at jeg kom i tanke om, at jeg og den søde faktisk var med til launchen af den originale udgave, da den udkom i juli. Da var vi nemlig i MBK-Centre i Bangkok, og i den store boghandel blev der gjort meget ud af det. De ansatte var i sorte HP-kapper, og det hele var meget dramatisk. OG så kunne man lige den dag købe bogen til kun lidt over 150kr. Den røg med hjem i rygsækken. Har en bror, der samler på de danske, og jeg faldt for et godt tilbud.

Vi har desværre kun to billeder fra begivenheden, og de er af tvivlsom kvalitet, men jeg vil alligevel dele et af dem med jer:

Harry Potter launch i BKK

Pigen Rejser, Underholdning

Og så er det i aften…

November 9th, 2007

Jeg ER blevet tilbudt billetter. Billige billetter, endda. Men jeg kunne godt undvære. Men lige nu synger de How deep is your love…? inde i min radio. Og jeg fortryder lidt.

Meen. De er bare ikke de samme drenge mere. Og jeg er blevet lidt mere end 12 år gammel. Og det prøver jeg så at trøste mig med :)

Til alle I heldige: Hav en super koncert i aften eller i morgen!

Pigen Musik