Archive

Archive for May 9th, 2007

Postmand et-eller-andet

May 9th, 2007

I perioder kommer pakkeposten ofte her forbi. Så ofte, at jeg indimellem synes, at det er lidt pinligt :) Udover de sidste uger, hvor der var fyldt med timer, har jeg for det meste været hjemme om formiddagen – eller også er varerne blevet bestilt, så det har passet med, at jeg ville være hjemme. Han tror sikkert ikke, at jeg har andet at lave!
Han kommer med lidt af hvert, men ofte computerdele til kæresten, der fx for nyligt samlede to stationære til henholdsvis broren og forældrene. Eller også kommer han med tøj eller makeup til mig.

I disse dage går jeg og venter igen. Jeg har sådan trængt til lidt nyt elektronik, og i fredags bestilte jeg så denne skat:

Nokia 5300

Jeg ved allerede nu, at jeg ikke bliver vild-vild, når jeg får den, for i virkeligheden kan den ikke rigtigt mere end den jeg har nu. Men den er PÆN! Og jeg glæder mig til at få den i hånden. Og så kostede den mig kun en krone…

Derudover venter jeg på et 1GB micro-sd-kort*) til vidunderet, så der må godt snart komme to pakker til mig.

Øj, hvor blev jeg skuffet lige før, da det ikke var MIN pakke, posten kom buldrende op ad trapperne med. Og i arrigskab flåede jeg kærestens pakke op…. To kedelige mus. Og de er IKKE lavet af skum og chokolade ;-)

*) for den kan selvfølgelig (!) ikke bruge det mmc-kort min nuværende bruger -  og man kan vel ikke engang rigtigt sælge sådan et..?

Pigen Mig, Teknik