Archive

Archive for May 31st, 2007

Og forresten

May 31st, 2007

..Hvis I også gider at krydse fingre og sende optimistiske tanker min vej i morgen, indtil kl 14, ville det være lækkert ;)

Jeg har stadig blandede følelser omkring eksamenen i morgen. Tror også jeg kan hente en 7′er hjem på den – men jeg synes ikke, at det er godt nok. For hvis jeg havde læst mere effektivt end det har været tilfældet, ville jeg klart kunne gøre det bedre. Har overvejet at gå fra prøven, hvis det er nogle skodopgaver (altså som JEG ikke fatter..), men jeg tror ikke, at jeg i virkeligheden “tør” gøre alvor af det…

Nu skal jeg have pakket mine sager sammen, og lave mig en madpakke til i morgen. Usb-dimsen skal fyldes og de gamle opgaver skal skimmes endnu engang. Så er der vist ikke så meget mere jeg kan gøre i aften. Er heldigvis helt rolig i kroppen – en uvant følelse for mig dagen inden eksamen. Men det er en god forandring, og jeg kan mærke, at jeg er en lillebitte smule stolt over, at jeg næsten ikke har været stresset i år ;)

Pigen Mig, Studie

Jeg har da vist helt glemt at fortælle..

May 31st, 2007

At jeg sgu fik 7!!

Jo, det gjorde jeg altså :D

Var ovre og kigge karakterer sent i går, og jeg havde helt ondt i maven. Begyndte at smile da jeg fik beskeden om, at karakterene var kommet (no idea why!), men fik altså også ondt i maven… Håbede og krydsede lemmer til det sidste for et 6-tal. Men jeg fik altså en 7′er! Fantastisk. Jeg er helt vanvittigt lettet og glad. Og havde allermest lyst til at fejre med champagne – men har jo næste eksamen allerede i morgen, så det må vente et øjeblik.

Der var kun én dumpekarakter, så der må være blevet bedømt mildt på den ene opgave. Men jeg er ligeglad – min 7′er er helt fin alligevel. (Og i øvrigt slet ikke dårlig, når jeg manglede 25%, men det nytter jo ikke meget..)

Nu kan jeg højest få to reeksamener i august -og det er jo fint.

Og så tak til alle jer der krydsede fingre og håbede! Det virkede jo :)

Pigen Mig, Studie

Når det er ok at hamstre

May 31st, 2007
Comments Off

I den seneste tid, har der i forskellige medier været fokus på CDWOW.

Det er der vi plejer at forsyne os med film og musik, og tanken om, at de måske bliver lukket helt fik os til at foretage lidt overdreven shopping igår… 2 sæsoner af Gilmore Girls (164,- pr stk. – skulle jeg have bestilt de fire sidste også?) og første sæson af SATC (mangler kun tre nu) til mig, samt to cd’er og tredje sæson af OC til kæresten. Jeg kunne sagtens have købt flere, for begrænsningens kunst er som bekendt ikke min styrke.

Hvis nogen får lyst til at begave mig (I véd, jo at jeg har fortjent det!) kunne jeg godt tænke mig:
The Devil Wears Prada
Casino Royale
Gilmore Girls sæson 2-6
SATC sæson 3, 5 og 6
Barnaby
Over hækken……

;)

Pigen Film, Shopping