Archive

Archive for May 21st, 2007

Når 3 er bedre end 4 :-(

May 21st, 2007

Den der eksamen i sidste uge… Der var to opgaver á 25% og en á 50%. Første opgave løste jeg til toppoint, ikke noget overraskende dér og det gik som smurt. Bortset fra, at jeg altid bliver for meget tid på at tjekke mine resultater, var det rigtigt godt. Dog med forbehold for en niendedel af opgaven, som jeg er lidt i tvivl om. Men jeg tør ikke at regne efter….

Så til det sjove – nemlig de næste 25%. Jeg var blank! Blank, blank, blank. Dér kan man virkeligt tale om en overraskelse, og det var heldigvis ikke kun mig, der oplevede den opgave sådan. Men det hjælper jo ikke meget.. Jeg fik intet lavet! Eller, jeg skrev et par bemærkninger, men det hjælper nok ikke så meget, når det var en regneopgave :( Øv for helvede…

Og de sidste 50%. Der skulle man skrive en tekst, med en masse bløde overvejelser. Jeg er ikke god til den slags, og slet ikke, når den skal tælle for 2,5timer. Jeg synes altid det er svært at skrive så meget, for det må jo ikke være det samme som i bogen, og en masse af mine tanker er jo så åbenlyse, at det virker fjollet at skrive dét. Men det burde man vel alligevel gøre. Jeg endte med at skrive lidt mere end to sider – ok, men ikke optimalt i forhold til tiden.

Alligevel var jeg optimistisk lige efter. Jeg havde virkeligt gjort det jeg kunne, og hvis jeg bare bestod, ville det være fint. For den anden opgave var slet ikke noget jeg kunne have læst mig til nogen steder, endsige slå op. Og jeg regnede worstcase-scenario gennemsnit ud, og der ville jeg bestå – så oppe i mit hoved var den eksamen af vejen.

Men…! Jeg har lige tørret øjnene…. Undertegnede er færdig som økonomisk geni. Da jeg regnede gennemsnit ud, lod jeg godt nok den sidste opgave tælle dobbelt – jeg dividerede bare med 3 i stedet for 4!! Og det tager ikke den snu matematiker mange sekunder at regne ud, at det altså gør en væsentlig forskel. Et styk dumpekarakter coming up til Pigen. Øv :(

Er det da ikke rigtigt, at man ikke runder fx 5,75 op til 6?

Jeg er tudefjæs nu. Det er første gang jeg dumper en eksamen, og det ville for så vidt være ok, hvis det ikke var fordi jeg havde planlagt at nedprioritere den sidste, mundtlige, eksamen fordi jeg ikke får nok tid til at forberede mig. Den skulle være mit sats, men da forudsatte jeg jeg jo også, at denne første var veloverstået.

Øv for helvede, siger jeg!!

Pigen Mig, Studie

Vejen til mit hjerte

May 21st, 2007

Er heller ikke lang eller besværlig. Hvis du gerne vil vide det, er det så nemt som at tage opvasken. Eller lægge vasketøjet sammen. Eller at stikke mig en pose vingummier inden jeg hviner efter sukker. Eller sørger for, at der altid er en mere, når jeg tror at jeg har tømt den sidste cola light. Du må også også gerne købe tøj eller make up til mig, men der er jeg lidt mere vanskelig, og det er nok bedst at du bare låner mig visa-kortet. Men det er også ok.
Du kan også få mig til at smelte, ved at spille en sang for mig. Bryan Adams er nemt, og når jeg hører “..and when you can see your unborn children in her eyes, you know you really love a woman…” er jeg altså færdig.
Mind mig om, alt det du glæder dig til at gøre sammen med mig, og så er altså din. For pokker…. :)

Pigen Kærester, Mig