Archive

Archive for the ‘For hyggens skyld’ Category

The Holiday

December 20th, 2010
Comments Off

Havde helt glemt hvor god og hyggelig den film er!

Den blev vist på TV3 igår aftes, og da klokken efterhånden var blevet et godt stykke over min optimale sengetid lå jeg stadig og prøvede at holde mig vågen til filmen – selvom vi faktisk har den på dvd :-) Så slukkede for tv’et, og har netop set slutningen. Åh altså, det er ren feel-good :-)

Skulle du også få lyst til at (gen)se The Holiday er den med et af ugebladene i denne uge har jeg set (muligvis Alt for Damerne?)

Pigen Film, For hyggens skyld

Om at være effektiv

February 28th, 2010
Comments Off

Jeg har længe kendt Netlydbog, men har aldrig rigtig fået det brugt.

I sidste uge faldt jeg i Netto over de to lydbøger i Stieg Larsson-trilogien, som min mor mangler, og de røg selvfølgelig med hjem.

Jeg er selv midt i at læse Mænd der hader kvinder – filmene slugte jeg råt, så det er fedt at få tilføjet en masse detaljer til historien.

I dag er jeg så i gang med at sortere i forskellige ting, der skal smides ud, og så er det jo helt perfekt at kunne sætte en “bog” i anlægget og “læse” videre, alt imens her bliver fint og ryddeligt. DET er udnyttelse af tiden.

(Hvis det skulle have nogens interesse, kostede Stieg Larsson’erne 49 kr. pr. “bog”. Derudover var der vist også lidt Jo Nesbø at finde.)

Pigen Bøger, For hyggens skyld, Weekend

Dagens optur(e)

March 9th, 2009
  • Total meget ros fra chefen! Og så lige på en dag hvor jeg virkelig havde brug for det
  • Min cykel var ikke væltet da jeg skulle cykle hjem fra toget
  • Kæmpestore lækre fisk til aftensmad
  • Mandag aften i sengen med en bog, som skal vælges om lidt
  • Te og cookies
  • Avocadoer i salaten
  • At lejligheden næsten ikke er rodet

:-)

Pigen For hyggens skyld, Mig

Blekingegadebanden

December 6th, 2007

..Nogen, der har læst de 2 (evt. kun den ene) bøger?

Jeg er pludseligt blevet vildt hooked på at få fat i dem, men står i lang kø på biblio (i hvert fald på 2′eren) så overvejer dem som julegaveønske. Men men… Vil gerne høre om de kan anbefales? Her KRÆVER jeg, at blive fanget i løbet af de første fem sider, for ellers ender de bare i stakken med alt det andet jeg bør læse…

Pigen For hyggens skyld, Mig

Dobbelt op

November 5th, 2007

Først var jeg glad, fordi der lå to numre af Costume i min postkasse. Nåede på det der halve minut at overveje, hvem jeg mon skulle glæde med et gratis magasin – når de nu ved en fejl havde sendt mig et ekstra. Så jeg åbnede dem – kun for at konstatere, at det ene blad er mit allerede eksisterende abonnement, mens det ANDET skam er et nyt abonnement, som de da også gerne vil have, at jeg betaler for. Selvfølgelig. Men hvorfor skulle jeg bestille endnu et abonnement på et blad som jeg ALLEREDE har….?

Og hos kundeservicen har de tekniske problemer, så jeg “kan ringe igen senere”… Det gør jeg nok. Og så håber jeg altså ikke, at jeg skal sende det ene blad tilbage. For det er da ikke besværet værd? ;)

Pigen For hyggens skyld, Mig