Archive

Archive for September, 2006

AOK

September 25th, 2006
Comments Off

Yes, så fik jeg lige inviteret mig selv på middag mv. i morgen aften hos min dejlige moster i København. Anledningen er, at jeg efter dagens forelæsning ikke skal have timer igen før fredag – og en lignende mulighed kommer først igen i november. Det er heldigvis helt fint med hende, og hun begyndte straks at finde på noget sjovt vi kan lave, dog var det eneste hun lige kunne komme på,musical’en The Producers, som hun dog ikke er sikker på kører endnu/igen.

Så forslag modtages gerne! Vi er åbne for lidt af hvert… Eneste betingelse er, at det kan ske tirsdag aften, for onsdag rejser det meget travle væsen til Finland med arbejdet, og jeg tager vel tilbage til dobbelt A.

Pigen Familie

Roadtrip

September 23rd, 2006
Comments Off

Har været i Tyskland med min far idag. Jeg tog hjem i går eftermiddag, og i morges klokken 7 kørte vi sydpå. Jeg sad oppe og snakkede med min mor til 01.30 i nat – alt skulle lige vendes, så det var en træt træt pige, der vågnede tidligt i morges…
Kæresten fylder 25 i november, og vi skal holde stor fødselsdag, så det var meget belejligt, at mine forældre lige havde planlagt en indkøbstur i det tyske. Jeg har i overdrevet grad hamstret drikkevarer til en super fest – og selvom vi taler dåser fylder de meget i en lille lejlighed, så nu må det gerne snart blive november…
Og nu er jeg så hjemme igen. Ad motorvejen var det kun et par timer ekstra, hvis jeg skulle køres hjem med forsyningerne, så nu er jeg klar til at nyde en aften alene med mig selv. Og jeg kan næsten ikke vente! Kæresten er sammen med en kammerat til dette arrangement – og nej! Han skal ikke deltage ;) Men han kommer altså først hjem i morgen aften, og jeg har masser af planer. Som lige præcis kun inkluderer mig. På komfuret bobler en særdeles velduftende tomatsuppe, spækket med forskellige grøntsager. Yndlingsmad! Derudover skal jeg vist have fundet en dvd, og bare nyde det hele i mit eget tempo.

Hav en fantastisk lørdag aften!

Pigen Weekend

Øv, så blev jeg syg

September 21st, 2006

…Og årsagsforbindelsen er helt klar: Jeg var til spinning igår!

Okay, muligvis ikke helt klar, men det er da nærliggende… Jeg er stoppet i hovedet, har drøn-ondt i nakken og har alt for meget jeg skal nå idag. Har lovet lillesøsteren at tage med hende ud at se på en Day-kjole senere; hun skal til galla med arbejdet lørdag og mangler en second opinion, for det er noget af en investering. Skulle have været til step senere, men det må ryge idag. Så mangler jeg at læse ca 70 sider finansieringsteori(!) til i morgen – sandsynligheden for at jeg når dét er nok nede på 55%. Og endeligt har jeg lovet at bage en stak burgerboller til i aften…. Sådan en dag måtte min kæreste også gerne bestille pizza :)

I øvrigt er spinning nok noget nær det mest kedelige, jeg nogensinde har prøvet. Jeg er skuffet…

Pigen Mig, Træning

Aftenritualer

September 20th, 2006
Comments Off

Han finder appelsinerne frem, kan jeg høre. Jeg skynder mig at klappe bøgerne i, og løber ud og børster tænder. Vi kan gå tidligt i seng i aften – lækkert!

Sov godt derude.

Pigen Kærester

I sin bil, med sin lille kat Emiiiil….

September 20th, 2006
Comments Off

Og så ringede posten på. Jeg ventede to pakker: Ismaskinen, og så et par bøger fra Ibooks. Men nu kan jeg ikke engang huske, hvordan hun fik fyret det af…Meningen var dog bestemt ikke til at tage fejl af: “Her får du så endnu en pakke!!”.. Nå, men okay. Er det ikke dit arbejde at aflevere pakker? – og du har jo sådan set også en bil til dem, så det er ikke fordi din cykel bliver tungere af det…

Det er så egentligt ret sjovt, for i dag havde hun kun ibooks-pakken, og som den snu læser så kan regne ud, at hun er nødt til at komme igen en af dagene, med den sidste pakke. Gad vide om hun altid er så flabet…? :)

PS fru post: Det er ikke mine pakker alle dem, du afleverer her på adressen! Det var altså ikke mig, der havde bestilt det dér proteinpulver, du havde med i mandags, og det er heller ikke mig, der bestiller dvd- og cd-skiver. Eller harddisk-komponenter. NÅ!

;)

Pigen Ikke kategoriseret

Down under

September 20th, 2006
Comments Off

Har en veninde, der tilbringer dette semester i Australien. Hun fangede mig lige på msn og kunne oplyse, at hun nu kun har 4(!) skoleuger tilbage, derefter nogle eksamener og så skal hun bare tilbringe resten af tiden (nov-feb) med at rejse rundt derovre. Gid det var mig! Men på den anden side er jeg lidt for meget en tøs til det – jeg tør ikke engang overveje det økonomiske aspekt… Og jeg gider da heller ikke rejse fra ham den søde. Næh. Men derfor må man vel godt være bare en smule misundelig :)

Før hun rejste, boede hun også her i Aalborg. Vi så hinanden alt alt for sjældent, men hun er alligevel en af de meget få personer, som jeg til enhver tid kan betro mig til, og som jeg stoler 100% på. Øv, jeg savner hende altså lidt! Nå, det gode er så, at jeg rent faktisk troede at hun skulle være væk i et helt år, men det er åbenbart old news, at det blev ændret til ét (langt) semester. Fint med mig :) Og så håber jeg bare, at det bliver Aalborg hun lander i, når hun skal til at skrive speciale i foråret.

Pigen Pigerne, Rejser

Ikke dårligt

September 19th, 2006

I sidste uge fik jeg en sen fødselsdagsgave af en medstuderende. Skøn gave, nemlig Susanna Tee’s “Is”, som er en bog spækket med opskrifter og billeder af forskellig is/sorbet/gelato. Virkeligt indbydende og alt for fristende! Jeg kan meget godt lide tanken om, at jeg ved hvad der er i det vi spiser – også isen. Så med bogen havde jeg pludseligt det endelige argument til at købe en ismaskine. Jeg har længe (2 år..? :) ) plaget kæresten om at lade mig købe sådan en (ikke så meget fordi han skal bestemme dét, men fordi den ville optage en ikke ubetydelig del af pladsen i vores -i forvejen godt proppede- køkkenskabe..), men prisen på sådan en tingest nærmer sig 600 kr., hvilket for mig er ret voldsomt.

Men fredag aften vandt jeg så et eksemplar på qxl, til den nette sum af 179,. inkl. forsendelse. Så nu glæder jeg mig MEGET til at den kommer, og hvis jeg er heldig bliver den sendt i dag :)

Ismaskine

Pigen Mad & Drikke, Shopping

Aftaler – nej tak!

September 15th, 2006
Comments Off

Så er det man lige kigger sin kalender igennem, kun for at opdage, at de næste 9 (!) weekender faktisk er optaget! Altså, hvad sker der?! Jeg er i virkeligheden slet ikke noget særligt socialt menneske, og har et udpræget behov for bare at være mig selv. Hvilket jeg kun næsten får opfyldt, når jeg er alene hjemme og læser om dagen. Det er fint nok, og jeg kan sagtens klare det – nogen gange skal jeg bare lades være. Som fx når jeg lige er kommet hjem efter en lang dag. Medmindre jeg snakker og snakker med det samme – så er alt nemlig fint. Hæ, jeg lyder som verdens mest psykotiske person. Det er jeg dog ikke, men indimellem er jeg sgu nok lidt vanskelig at være kærester med…

Dét kalenderen er fyldt med, er diverse fødselsdage og indflytterfester (her undrer jeg mig virkeligt, for sidste efterår brugte vi også et par måneder på indflytterfester. Det er dog ikke de samme…). Alt sammen hyggelige ting, og med mennesker som vi gerne vil se og være sammen med. Og jeg glæder mig faktisk til hver og én af begivenhederne, men lur mig om jeg ikke nok skal blive en anelse forpustet inden december… :)

Pigen Mig

Hvad med dig?

September 15th, 2006

Landsgennemsnittet er 45, så det er vel ikke helt dårligt, men jeg er alligevel ikke helt tilfreds :) Har du taget testen?

(jeg troede forresten, at det handlede om at svare så hurtigt som muligt, men man skal bare svare inden for den afsatte tid. Ih..)

Pigen Ikke kategoriseret

Hmm..

September 14th, 2006

Er det okay at tude, fordi man ikke må få et barn, eller er man bare en forkælet møgtøs så? Jeg spørger bare…

Og nej, det hjælper overhovedet ikke, at han siger, at han er sikker på at jeg vil være en fantastisk mor – til den tid.

Øv for helvede!

Pigen Børn