Archive

Archive for the ‘Træning’ Category

Forfrossen

November 29th, 2008

Jeg har lige varmet og spist det der egentligt skulle have været min aftensmad – og så har jeg drukket choko-cappucino. Er druknet mus efter en cykeltur tur-retur til FitnessDk på Nørrebro, i VILD regn. Hvorfor er det nu, at de der tog aldrig duer, når man skal bruge dem? :)

Jeg var til BodyCombat. Det er kun tredje gang jeg er afsted, men jeg er allerede helt bidt af det. Super træningsform, synes jeg. Kampsportinspireret aerobic kalder de det vist, og der er knald på, helt som jeg bedst kan lide det.

Nu er jeg ved at komme mig efter kuldechokket, så tror jeg skal ud under en varm bruser, og nu jeg har tiden tror jeg også der skal smøres et par masker i ansigtet. Lørdag er rart!

Pigen Mig, Træning, Weekend

Når man ikke ved, om det er nat eller morgen…

April 28th, 2007

Jeg er ærligt talt i tvivl! Men vågnede kl. 06, da kæresten låste sig ind… “Aiiij, Søde! Det er jo helt lyst!” :) Altså morgen, eller hvad…?
Egentligt ville jeg have sovet et par timer længere, men tænkte at jeg kunne prøve at stå op og spise lidt morgenmad. Havde en naiv plan om at komme op og træne nu til morgen, og nu har jeg allerede lidt mere tid at tage af. Om jeg så er nødt til at sove igen senere, må tiden vise. Men det er vist mere end regel, end en undtagelse for tiden – at jeg sover i løbet af dagen også.

Så nu har jeg lige spist mine branflakes, og skal have noget vand ned også. Og så suser jeg nok afsted om en times tid. Har kun fem minutter til træningscentret, så det bliver ikke meget bedre :)

Kæresten sover vist allerede sødt. Han har haft en super aften (nat!!) sammen med nogle gutter fra HTX-klassen, så det er jo helt perfekt. Nu håber jeg (han gør nok også…) at jeg kan lade ham sove længe nok til, at han ikke er alt for dårlig når han vågner igen.

Hav en rigtig god lørdag!

Pigen Kærester, Mig, Træning, Weekend

Ikke her

February 25th, 2007
Comments Off

I radioen sagde de lige, at sneen er ved at være væk. Det er den altså ikke her, og selvom det nu er regn der kommer ned, ligger der stadig masser af sne derude.

Vågnede i morges af en sms fra min veninde, der ville meddele at NU var de taget afsted. Hun skal på studietur i Belgien i denne uge – i bil – og derfor har vi været noget spændte, om de mon kunne komme afsted i morges. Det lykkedes heldigvis; de store veje heroppe er åbenbart pæne, og de kørte pænt og ordentligt :) Håber det bliver en god tur.

Grundet vejret har et par af mine træningstimer været aflyst i denne uge, så havde bestemt håbet at komme afsted i dag. Men lidt over middag tikkede en mail ind om, at busserne lige præcis ikke kører herud endnu, pga. manglende rydning, hvilket betød endnu en aflysning… Så kunne jeg jo være vældig frisk og selv gå hen og træne alligevel? Nej, ikke rigtigt… Jeg kan højst motivere mig selv i en halv time, og så vil jeg egentligt hellere blive herinde. I stedet kravlede jeg op på min bold og smed tilhørende program i dvd’en. Har vel haft bolden i et års tid, men jeg får den ikke rigtigt brugt herhjemme, så her var bestemt en anledning. 20 minutter blev det til, åh jeg er sløv! Men selvom jeg havde sko på, er vores gulv alt for glat, og det var slet ikke sjovt… Jeg bliver tyk af alt den sne!!

Pigen Træning, Vinter

Motion og så’n…

February 14th, 2007

Mind mig lige om, hvorfor det er jeg vælger at tage til træning, bare for at sidde på række med smidige tøser på 48kg, der alle kan nå deres tæer med benene strakt…?
Selvom jeg efterhånden er ved at være i ret god form er der én ting, jeg aldrig bliver, og det er smidig…

Lige nu er jeg så smadret, at jeg ikke kan holde balancen på ét ben, og mine arme er som gummi… Men ih, det føles egentligt meget godt, og jeg må holde fri i morgen. Jeg får trænet ca. fire gange i ugen, og det er jeg ret godt tilfreds med… Nej rettere. Jeg er faktisk ret stolt af mig selv :)

Pigen Træning

Fri

January 11th, 2007

Må holde fri fra lettere eksamenskulret kæreste i aften. Skal ud at spise med dejlig veninde her, og nøj hvor jeg glæder mig.

Nu skal jeg lige til en time holdtræning, og så er det ud ad døren igen. I weekenden skal jeg hjem og arbejde, og på mandag kommer moderen til Aalborg for at være sammen med søsteren og jeg. Nå ja, og så har vi lige fået eksamensdato at vide. Det bliver fredag d. 19., hvilket er helt fint.

Nu har jeg pludseligt travlt!

Pigen Arbejde, Familie, Pigerne, Træning

Øv, så blev jeg syg

September 21st, 2006

…Og årsagsforbindelsen er helt klar: Jeg var til spinning igår!

Okay, muligvis ikke helt klar, men det er da nærliggende… Jeg er stoppet i hovedet, har drøn-ondt i nakken og har alt for meget jeg skal nå idag. Har lovet lillesøsteren at tage med hende ud at se på en Day-kjole senere; hun skal til galla med arbejdet lørdag og mangler en second opinion, for det er noget af en investering. Skulle have været til step senere, men det må ryge idag. Så mangler jeg at læse ca 70 sider finansieringsteori(!) til i morgen – sandsynligheden for at jeg når dét er nok nede på 55%. Og endeligt har jeg lovet at bage en stak burgerboller til i aften…. Sådan en dag måtte min kæreste også gerne bestille pizza :)

I øvrigt er spinning nok noget nær det mest kedelige, jeg nogensinde har prøvet. Jeg er skuffet…

Pigen Mig, Træning

Prøv det. Hun er fuld af protein!

June 23rd, 2006

Er lige kommet hjem fra en time step. Jeg har åbenbart tabt mig en del på det sidste, noget min mor også nævnte flere gange i går :) Jeg vil gerne være tynd, og vejer som regel en del mindre om sommeren end om vinteren… Men altså. For at folk ikke skal gå og bekymre sig (ih ja, jeg er meget hensynsfuld..) sidder jeg lige nu og fylder mig med protein. Tun, kikærter, tomater og feta – og masser af vand! (Og der er vist også lidt cheesecake tilbage :D )

Om lidt skal jeg lige sove en times tid. Skal i byen med tøseveninden i aften, så må være frisk og udhvilet. Jeg går meget meget sjældent i byen, faktisk synes jeg ikke, at det er så skægt. Men jeg glæder mig til i aften, og vi skal fejre, at vi endeligt har ferie. Vi har ikke set hinanden i et par uger, begge har vi haft travlt med eksamener. Og nu ser vi heller ikke hinanden de næste uger, for jeg rejser hjem på søndag. Skal jo starte intro til arbejdet – og hun skal 10 dage til LA med kæresten.

UH, DET ER SOMMER!

Pigen Træning, Weekend

Det gør sgu ondt!

June 17th, 2006
Comments Off

Var til træning igår, på et hold jeg ikke har prøvet før. Holdet koncentrerer sig om mave/ryg, og da det er længe siden jeg har “gjort noget” ved det, ville jeg lige prøve… Lad mig sige det sådan: JEG TROR, AT DET VIRKER! Jeg har så ooondt i mavemusklerne! Meget mere end efter en masse almindelige sit-ups.
Vi brugte også bolden – vildt sjovt. Har prøvet at “lege” med den før, men var elendig til at holde balancen, og så gad jeg ikke dét mere… Men igår gik det bedre, og jeg er meget begejstret, så dér ender jeg nok igen inden jeg skal hjem på ferie/arbejde (arbejdet er hjemme hos forældrene, jo).

Men hvor er jeg altid bare en kylling på andendagen… :)

Pigen Træning

Åååhh

June 1st, 2006
Comments Off

Jeg får altid enormt ondt i hovedet efter træning – og så bliver jeg meget træt. I dag var jeg til step kl. 12, og jeg er stadig helt sløv. Det er (formentligt) ikke væskemangel, for jeg er god til at sørge for at drikke en masse både før, under og efter.

Men jeg bliver så træt og fryser, og det eneste, der hjælper er næsten at gå tidligt i seng, af hvilken grund det er meget praktisk, at holdene plejer at ligge om aftenen. Bare ikke i dag.. Træneren har vel også travlt med eksamener, og hvis man ikke vil gå glip af det sjove, må man bare tilpasse sig.
Jeg forsøger at regne økonomiopgaver, men det er altså en smule vanskeligt, når øjenlågene er tungere end bly og jeg kun kan holde varmen, fordi jeg sidder med computeren på skødet. Måske en lur ville være godt….?

Pigen Træning