Archive

Archive for November, 2006

Åh nej

November 29th, 2006

Får snart ny underbo, og nyt navneskilt er kommet op idag. Vi googlede navnet… Big mistake. Håber meget, at der er en fyr med samme navn (fornavn, mellemnavn og efternavn) og som IKKE er med i vildt heavyband… Men sandsynligheden er vist ikke så stor.
Ville ret gerne linke, men der er vist ingen grund til at hænge manden ud – eller blive uvenner før han er flyttet ind, men for pokker… Vi snakker 5 mands heavyband, og det er ham, der styrer guitaren… Genren er Trash Metal, hvad det så end dækker over, men at dømme udfra fotografier på siden, er det givetvis meget rammende. Forhåbentligt er det her ikke en proformalejlighed, som i virkeligheden skal bruges som øvelokale.
Vi venter meget spændte…

Pigen Bolig

Why do birds suddenly appear..?

November 29th, 2006

Der er ikke gået en halv time siden jeg hængte kugler ud på terrassen, og jeg har allerede besøg af de første fugle. Mon de har en indbygget mad-radar..?

Og forresten; tag endelig ikke fejl! Jeg er stadig små-bange for de flyvende bæster, men når de er derude og jeg er indenfor er det meget hyggeligt. Og vi snakker altså de små af slagsen. Solsorter og alt derover: HOLD JER VÆK!

Fodrer du fugle? Her gør vi det kun om vinteren. Resten af året vil vi gerne have terrassen for os selv ;)

Pigen Vinter

Sådan går det her

November 28th, 2006

Har slet ikke tid til at blogge for tiden – det ses vel af den manglende aktivitet her på siden.

Synes at det hele spidser til. Projekt fylder en hel del i tankerne, vi har noget der ligner en milliard sider, som skal læses, før vi kan komme i gang med skriveprocessen. Dog fik vi idag lavet en skitse til vores disposition, overblik beroliger mig, så det var et godt taktisk skridt ;)

Generelt er der bare travlt. Denne uge er den tredjesidste med forelæsninger dette semester. Og de næste to er godt proppet med erstatning for de aflyste forelæsninger der har været i løbet af semestret. Pyh. Når slet ikke at følge med, men regner med at læse op på det forsømte i januar -som jeg plejer…- når man igen kan trække vejret.

I aften har vi dog holdt fri. Havde en del hjemmelavet is tilovers fra festen, så inviterede søster og kæreste på is og spil. Endte med at spille Tabu i 2 timer :D Genialt spil, med masser af grin. Købte det for et års tid siden, men man skal helst være flere spillere, så vi har aldrig rigtigt fået det afprøvet. Men det kan helt klart anbefales. Spillede med pige-/drengehold, og søster og undertegnede havde en klar fordel. Fjollede drenge ;)

I morgen skal jeg et smut ned til forældrene. Ret uplanlagt. Men fik mail fra chef igår, om et undervisningsforløb, der ligger torsdag eftermiddag. “Er du hjemme da..?” Niks, men det kan jeg vel blive nødt til. Vi skal introduceres til noget nyt teknik, så jeg må hellere være der. Håber dæleme, at det er med løn! Det varer 3 timer, og når transport og skat er trukket fra har jeg vist omkring 40kr tilbage… Anyways bliver det godt at se forældre og lillebror igen – ellers havde jeg ikke haft tid inden jul.

Klokken er ret meget over min sengetid, så lukker ned. Har lige været i lækkert brusebad, hvor sød kæreste kom og skrubbede mig på ryggen, og efterfølgende tændte radio, så jeg kunne synge med på “and through it aaaaall, she offers me protection, a lot of love and affection, whether I’m right or wroooong” :D Skønt, ikke?

Sov godt derude!

Pigen Arbejde, Familie, Kærester, Studie

Frem med det!

November 26th, 2006
Comments Off

Er godt klar over, at det er næsten en uge for tidligt – men jeg har altså lige fundet julepynten frem! (Eller det var faktisk kæresten, der fandt det – for det var nemlig forsvundet…)

Blev vist lidt for grebet af (jule-)stemningen igår ;)

Pigen Jul

Lux

November 26th, 2006

Har rendt rundt udenfor i en time. Det er skønt vejr, og jeg nåede at suge en masse lys. Dejligt, og helt sikkert tiltrængt. Og når de fleste dage er grå og fugtige, er det om at udnytte de gode dage. Jeg lyder vildt hellig nu, men jeg er heller ikke selv for god til at “huske” at komme ud… Nåede både til det hyggelige Sønder Tranders og det fine nye Da Vinci-parken. Der er for et par uger siden åbnet en ny Fakta, hvor jeg fik provianteret.
Julefrokosten igår var ok. Jeg var træt, og muligvis ikke i mit mest underholdende hjørne, men det var hyggeligt nok. Var allerede hjemme kl 2, men vi har åbenbart været helt smadret efter en kaotisk uge, for det lykkedes os at sove helt indtil 10.30. Det bør nok nævnes, at vi sjældent kan sove længere end til kl 9….

Og nu skal jeg lige (for en gangs skyld) have lidt suppe, inden der læses igen.

Hav en dejlig søndag!

Pigen Mig, Weekend

Første julefrokost

November 25th, 2006

Julefrokost i aften, og vi skal medbringe et kilo frikadeller og to franskbrød. Det burde være til at overkomme, men jeg sammenligner altså med sidste år, hvor alt vi skulle medbringe var ting der kunne købes færdiglavet. MEGET nemmere!

Men jeg er givetvis selv ude om den med frikadellerne.. Parret, der lavede frikadeller sidste år, er ikke længere et par -og det er ham og ikke hende, der hører til kredsen. Den unge værtinde, der sammen med sin kæreste igen i år stiller lejlighed til rådighed for arrangementet, skulle så for noget tid siden høre, om det ikke ville være i orden, at vi alle medbragte det samme som sidst. Nemt at planlægge og det fungerede fint. Jojo, siger jeg, og for sjov bemærker jeg så, at det nok skal blive sjovt at se ham singlefyren lave den stak frikadeller. Hahaha ;) Men nej. Den unge værtinde forstår ikke mit humoristiske indfald (gør NOGEN..?) og da vi for et par uger siden fik invitation og “medbring-liste” gik det op for undertegnede, at aben var givet videre. FOR EN SIKKERHEDS SKYLD vel… Hmm…  Håber dæleme at de bliver spist så!!

Er forresten sikker på, at han godt kunne have lavet de frikadeller – det andet er lissom bare noget man siger!!!

Jeg er slet ikke sjov, vel…?

Pigen Jul, Mad & Drikke

Når man selv er ude om det

November 23rd, 2006

Sød kæreste får et stort 5-tal… Han har brugt hele aftenen på at hjælpe min lillebror med gymnasiematematik, først på msn og nu over skype – kun afbrudt af 45 minutter computer-guidance til egen fortabt storebror.

Han er alt for venlig. Godt de ikke tør spørge mig længere… ;)

Pigen Kærester

Word press hjælp!!!!

November 22nd, 2006

Min baggrund er over det hele (i firefox) og bjælken ude i højre side er “faldet” ned. I IE ser det anderledes ud – men stadig forkert! Hvad gør jeg?

Tror i øvrigt at det skete efter jeg indsatte blogger-testen (for et par indlæg siden)…

Pigen Blogging

Hip hip HURRAAAA!!!

November 22nd, 2006

I dag er det min sødes fødselsdag!

Flag FlagFlag

Tillykke med dagen, hun :) Glæder mig til at fejre det med dig i eftermiddag/aften. Elsker dig :)

Og i mellemtiden prøver jeg så lige at blive rask….

Pigen Kærester

ZzzzzZZZzz

November 21st, 2006

Efter halvandet papkrus med rødvin og en halv pizza har jeg ondt i øjnene, og er klar til at gå på hovedet i seng. I min hals føles det som om, at jeg er ved at sluge min tunge, hver gang jeg synker noget. Sover i døgndrift i disse dage! Ungdommen nu til dags…

Hvad skal der dog ikke blive af mig….?

Pigen Ikke kategoriseret