Home > Mig, Weekend > Lux

Lux

November 26th, 2006

Har rendt rundt udenfor i en time. Det er skønt vejr, og jeg nåede at suge en masse lys. Dejligt, og helt sikkert tiltrængt. Og når de fleste dage er grå og fugtige, er det om at udnytte de gode dage. Jeg lyder vildt hellig nu, men jeg er heller ikke selv for god til at “huske” at komme ud… Nåede både til det hyggelige Sønder Tranders og det fine nye Da Vinci-parken. Der er for et par uger siden åbnet en ny Fakta, hvor jeg fik provianteret.
Julefrokosten igår var ok. Jeg var træt, og muligvis ikke i mit mest underholdende hjørne, men det var hyggeligt nok. Var allerede hjemme kl 2, men vi har åbenbart været helt smadret efter en kaotisk uge, for det lykkedes os at sove helt indtil 10.30. Det bør nok nævnes, at vi sjældent kan sove længere end til kl 9….

Og nu skal jeg lige (for en gangs skyld) have lidt suppe, inden der læses igen.

Hav en dejlig søndag!

Pigen Mig, Weekend

  1. November 26th, 2006 at 16:10 | #1

    I lige måde :)

Comments are closed.