Archive

Archive for the ‘Shopping’ Category

Jeg ønsker mig…

December 20th, 2010

Hvis nogen af jer stadig ikke har købt min julegave, vil jeg bare lige give et par hurtige tips :-) (Og ja, I havde sikkert glemt mig, men det kan heldigvis nåes endnu – det er først jul på fredag, og Magasin har længe åbent!)

Faldt i går over disse ure. De er sååå fine og skægge, og jeg har slet ikke noget ur, så sådan et MÅ jeg da ha’!

Alle billeder er lånt hos www.uniwatches.dk hvor urene sælges noget billigere end i Magasin, hvor jeg lurede i går.

Så værs’go’ at shoppe :-D

Pigen Jul, Shopping

Rabatkoder

November 27th, 2010
Comments Off

Og nu jeg alligevel er her, kan jeg jo passende dele et par rabatkoder med jer! :-)

ELF Cosmetics – Eyes Lips Face:
Ved køb på mere end £10 får du fri fragt og en Small Eyeshadow Palette med i købet. Koden er 3BIRTHEU og gælder ved køb indtil midnat d. 28/11.
Lookfantastic:
FEST3 giver £3 rabat, hvis du bruger mere end £30
FEST5 giver £5 rabat, hvis du bruger mere end £50 og
FEST8 giver £8 rabat, hvis du bruger mere end £70
Der kan anvendes én kode pr. køb, og de udløber ved midnat d. 29/11. Rabatten gælder ikke ved GHD-produkter.

Pigen Shopping

Hmm

March 6th, 2009

Jeg har lige bestilt et par biobilletter online, og så kunne jeg pludseligt ikke huske mit kortnummer!! Gad vide om jeg (net)shopper for lidt these days…?

Pigen Film, Shopping

At tv-shoppe

January 31st, 2009

Er stået tidligt op på en lørdag  for at se og ser tv-shop.

Nu er det svære valg så, om det er Sheercover eller Youthfulessence, jeg skal købe?? Det sidste viser tydeligt på to billeder, at hende Cindy Crawford som 41-årig ikke ser en dag ældre end da hun har 28. Det er jo fantastisk! :-)

HAR DU NOGENSINDE KØBT NOGET HOS TV-SHOP?

Jeg har ikke, og ironi kan være anvendt ovenfor ;-) Men på et tidspunkt var jeg ret fascineret af en tingest, de vist kaldte BulletBlender.

Pigen Shopping

Av mit dankort!!

November 15th, 2007

Ved I godt, at både Saxo (sidste dag i dag!), Ibooks (til 24/12), Cdon (til 19/11) og Bilkashoppen (bøger) har fri fragt lige nu?

Bare en servicemeddelelse fra hende der i voldsom grad har benyttet sig af det…..

Ps: Kæresten har fødselsdag om lidt, så vi giver lige ham skylden :) Også for alle de internationale transaktioner på kontoudtoget…

Powered by ScribeFire.

Pigen Shopping

Når det er ok at hamstre

May 31st, 2007
Comments Off

I den seneste tid, har der i forskellige medier været fokus på CDWOW.

Det er der vi plejer at forsyne os med film og musik, og tanken om, at de måske bliver lukket helt fik os til at foretage lidt overdreven shopping igår… 2 sæsoner af Gilmore Girls (164,- pr stk. – skulle jeg have bestilt de fire sidste også?) og første sæson af SATC (mangler kun tre nu) til mig, samt to cd’er og tredje sæson af OC til kæresten. Jeg kunne sagtens have købt flere, for begrænsningens kunst er som bekendt ikke min styrke.

Hvis nogen får lyst til at begave mig (I véd, jo at jeg har fortjent det!) kunne jeg godt tænke mig:
The Devil Wears Prada
Casino Royale
Gilmore Girls sæson 2-6
SATC sæson 3, 5 og 6
Barnaby
Over hækken……

;)

Pigen Film, Shopping

Stuearresteret

March 8th, 2007

Jeg har fået strenge ordrer på ikke at gå fra lejligheden, før pakkeposten har været her idag. Ham den Søde venter på en computerdims, og vi har ret langt til posthuset, så det er min opgave at tage imod tingesten. Jeg venter bare så!

Har ellers givet mig selv lov til at shoppe hårspænder idag. De må meget gerne være røde :) Det går i øvrigt overraskende godt med shoppestoppet, selvom det indimellem kan være svært at opveje det med en gulerod (rejse that is), der ligger 4 måneder ude i fremtiden. Men det går altså, og jeg er selv meget stolt :) I weekenden var vi på besøg hos svigerforældrene og jeg bemærkede, at jeg faktisk ikke har købt tøj i næsten 2 måneder! Det havde jeg vel egentligt regnet med at høste lidt ros for, men særligt min svigerfar var ikke synderligt imponeret, og spurgte da også om dét skulle være noget..? Øh ja..? :) Mænd og tøj, ikk? Der er bare et eller andet VI ikke kan forstå….

Pigen Familie, Kærester, Shopping

Ny kjole

December 8th, 2006

Jeg ved godt jeg ikke burde… Men har købt ny kjole i eftermiddag. To styk faktisk, fordi jeg ikke kunne bestemme mig nede i byen. Nu er dilemmaet dog løst, og det er meget heldigt; den billigste er den flotteste! Halterneck, hvid baggrund med store sorte prikker :D Den anden leveres tilbage, thank God for fuld returret…
Skal nemlig til fødselsdag i Århus i morgen. Surpriseparty er det faktisk. Ret sjovt – har aldrig været til den slags før, så er noget spændt på at se fødselarens ansigt, når han kommer hjem. Og hvis jeg mangler at oplyse nogen om det, så GØR DET ALDRIG for mig! Jeg ville hade at miste kontrollen, og hvad hvis man er vildt træt efter en lang dag..? Og det, der er særligt ved denne fest er, at han rent faktisk selv har inviteret os til næste lørdag, og regner med at holde sin planlagte fest dér. Men niks – kærestepigen har givet kontraordre, så vi møder op i morgen i stedet :) Haha, kan lige se det sjove i, at han sådan helt undercover læser med på min blog, og har spottet mig…. Men så er han sgu selv ude om det – man skal da bekende kulør, ikke…?

Pigen Fest, Shopping, Weekend

Dullen med bowlingkuglen

November 2nd, 2006

Som det fremgik af forrige indlæg skal vi lørdag til 40-års fødselsdag på Sjælland. Det er kærestens familie, kusinens fødselsdag. Og det er bowling! Jeg er spændt. Første spørgsmål, da vi modtog invitationen var hvilken påklædning, der går til bowlingsko? Jeg er vild med at pynte mig og have kjoler på, men det der med dresscode er bare en anelse mere vanskeligt, når festen er hos nogen jeg har mødt én gang, og dybest set overhovedet ikke kender. Helt hvorfor kan jeg ikke forklare. Måske noget med gerne at ville give et godt indtryk, uden at være alt for dullet..? :)

Men så fandt jeg den her skønne kjole. Som jeg helt bestemt bare måtte eje, og ganske sikkert ikke kunne leve uden. Og så var det problem jo løst. Meget belejligt arbejder søster i lækkert stormagasin, og har endnu ikke givet mig fødselsdagsgave (jep, det var i juli…). Så det blev ordnet, og jeg fik den endeligt igår. Tror det er den bedste kjole jeg har haft! Den er sort -naturligvis- og ret enkel. I tung (ret klam faktisk) 60′er polyester, med vandfaldudskæring, højt taljeret med bindebånd og så et vidt skørt. Tilsammen udgør det den perfekte PERFEKTE kjole. Jeg kan egentligt godt se, at jeg burde smide nogle billeder, men har lige taget den af igen (hvem skulle tro, at det kan tage EN TIME at vælge de rigtige strømper??) så det må blive senere.

Jeg er dårlig til at bowle, men er ret god til at have det sjovt alligevel :D Så det skal nok blive sjovt. Som nævnt kender jeg ikke rigtigt de her mennesker (tror vist vi bliver over 50), så jeg tror egentligt at bowling er en god icebreaker før en lang middag.

Eneste ting der ærgrer mig helt gevaldigt ved denne her weekend er, at jeg ikke kan nå ind til København. Rent tidsmæssigt lader det sig simpelt ikke gøre. ØV øV ØVVV!!

Pigen Familie, Mig, Shopping

Snart med pandehår

October 9th, 2006

Havde bestemt mig for, at oktober så vidt muligt skulle være shoppe-fri måned. Købte jo nogle fine ting i Kbh, og det er ikke fordi jeg mangler noget som sådan… Men altså, jeg elsker bare tøj (åh, det lyder SÅ dumt..) og netop fordi det er ved at blive så koldt, kunne jeg godt liiige bruge et par lune cardi’er. MERE, that is…

Men indtil nu har jeg faktisk holdt ret godt igen. Købte et par øreringe og nogle hårspænder i lørdags, og så røg der også lige et Eurowoman til togturen – til kun 25 kr. dog :) Og nu har jeg så bestilt tid til en klipning på torsdag, her. Jeg har langt hår med en anelse fald, så jeg kan enten have det glat eller semikrøllet. Uldhår kan vi godt kalde det… Jeg plejer at være klippet lidt op i siderne, så håret ikke er lige langt, men rigtigt pandehår har jeg altså ikke haft siden jeg var… 11 år måske? :) Men nu skal det altså være – har behov for noget drastisk, men skævt pandehår a la de tre tøser herunder (mest Liv Tylers), er det vildeste jeg tør.

Jeg glæder mig ret meget og er ganske spændt på resultatet. Skal gerne indrømme, at jeg ikke er typen, der orker at bruge en halv time på hårstyling hver morgen, så går det helt galt, er jeg hende, der de næste måneder uafbrudt kan ses iklædt et styks hårbøjle…

Og frisørbesøg (inkl. studierabat!) tæller vel ikke som rigtig shopping, vel? Slet ikke, når man sidst blev klippet i maj. Niks!

Pigen Mig, Shopping