Archive

Archive for December, 2010

The Holiday

December 20th, 2010
Comments Off

Havde helt glemt hvor god og hyggelig den film er!

Den blev vist på TV3 igår aftes, og da klokken efterhånden var blevet et godt stykke over min optimale sengetid lå jeg stadig og prøvede at holde mig vågen til filmen – selvom vi faktisk har den på dvd :-) Så slukkede for tv’et, og har netop set slutningen. Åh altså, det er ren feel-good :-)

Skulle du også få lyst til at (gen)se The Holiday er den med et af ugebladene i denne uge har jeg set (muligvis Alt for Damerne?)

Pigen Film, For hyggens skyld

The Holiday

December 20th, 2010
Comments Off

Jeg ønsker mig…

December 20th, 2010

Hvis nogen af jer stadig ikke har købt min julegave, vil jeg bare lige give et par hurtige tips :-) (Og ja, I havde sikkert glemt mig, men det kan heldigvis nåes endnu – det er først jul på fredag, og Magasin har længe åbent!)

Faldt i går over disse ure. De er sååå fine og skægge, og jeg har slet ikke noget ur, så sådan et MÅ jeg da ha’!

Alle billeder er lånt hos www.uniwatches.dk hvor urene sælges noget billigere end i Magasin, hvor jeg lurede i går.

Så værs’go’ at shoppe :-D

Pigen Jul, Shopping

Jeg tør jo næsten ikke sige det højt, men…

December 15th, 2010
Comments Off

Hvor er det her barselshalløj dog hyggeligt! (Man skulle jo nødigt jinxe noget…)

Kan gå hjemme med verdens skønneste baby, møde mine to medbarslende yndlingskolleger og deres babyer til kaffe og brunkager, og har tid til at bage og spise sushi.

Alt imens Liva trives og vokser med vild fart! Pyh… Kollegernes babyer er 2 mdr. ældre end Liva, og de er så store allerede, så det er bare om at følge med, for om et øjeblik er min lille baby slet ikke så lille mere :-(

Hvor overskudsagtigt ovenstående så end måtte være, er det der jul kommet en smule (læs: RET meget) bag på mig. De første julegaver blev først netshoppet i går aftes, men kunne godt bruge input til gaverne til min far og morfar… Til sidstnævnte er jeg ude i noget med den klassiske dvd, men kan efterhånden ikke huske, hvilke han allerede har fået :-)

Juleaften i familien bliver så anderledes i år. Jeg glæder mig virkeligt meget til bare at være sammen med hele familien, kan jeg mærke, men hvor kommer vi til at savne min mor! Hun vil også mangle den aften, men jeg tror på at vi (jeg, Ham Den Søde for første gang, Liva, mine søskende, far, mormor og morfar) vil få en rigtig hyggelig aften. Der vil blive nogle vemodige stunder, men også glade minder, og det er en god blanding. Der vil blive skabt nye traditioner, det er fx Livas første jul, men vi vil også holde fast i det gamle – for så er i hvert fald lidt som det plejer.

Pigen Bønne-pigen, Familie, Jul

Forkælelse til halv pris

December 2nd, 2010

Kender I disse sider?
Downtown
Save My Day
Sweet Deal
My2Day

Konceptet er et nyt tilbud hver dag, med minimum 50 % rabat. Man køber tilbuddet og får et værdibevis, der så skal indløses indenfor en bestemt periode, og man får på den måde mulighed for at gøre/prøve ting/restauranter/behandlinger, som man måske ikke ellers ville have benyttet sig af.

Downtown har vi lagt en del kroner hos de sidste måneder, og “samlet” takeout-tilbud sammen til de næste måneder med baby-Liva :-)
Og vi har allerede spist på Numero 64, den nye Letz Sushi på Vesterbro og Cofoco i løbet af efteråret – alt til ret god pris.
Tag et kig, og tilmeld evt. nyhedsbrevet, så I hver morgen kan tjekke dagens tilbud ud. Det er bestemt et hit! :-)

Pigen Lidt af hvert, Mad & Drikke