Archive

Archive for April, 2008

En høflig anmodning

April 24th, 2008

Vær venlig at krydse jeres fingre, Blogland!

Nærmere detaljer følger, man skal jo ikke jinxe….

På forhånd tak.

;-)

Pigen Mig

Bla bla bla

April 16th, 2008

Vi er syge. Jeg har ondt i halsen. På den rigtige måde, som ikke kun generer om aftenen. Er vist på tredjedagen idag. Råddent.
Og 06.50 i morges vågnede jeg så ved at kærestefyren lå ude på badeværelset og kastede op. Stakkel. Jeg reddede mig dog et par ekstra timers søvn af den grund, for det ligner jo ikke noget at stå op, når kæresten ligger der og er dårlig :-) Nu har jeg fyldt ham med lunken kamillete og æblemos, og jeg burde nok også gøre et eller andet ved mit hår, så jeg kan gå over og hente noget brød uden kerner til den syge mave.

Havde de tre allersidste arbejdsvagter i weekeenden. Er altid lidt smadret efter sådan en omgang, for jeg er nemlig ikke såå god til at passe mine sengetider – og det bliver kun værre, når jeg skal op kl 6, hvilket jeg så absolut ikke er vant til. Så mandagen efter en arbejdsweekend er jeg altid sløv, og det er som sådant også acceptabelt. Hvis bare ikke det som nu også varer tirsdag og onsdag. Har det der l**te-speciale, og det har vist sig, at det ikke skriver sig selv! Hvad bilder det sig egentligt ind…? Øv.

Så her går det… IKKE så godt.

Nå jo, og for at det ikke skal være løgn, er der en eller anden ukendt (amerikansk) tøs, der har købt mig på Facebook… Jeg vil HJEM!!!

For at det hele skal se lidt pænere ud, kan jeg godt lige skrive to pæne og gode ting: Jeg skal snart klippes! Wuhuu. Det er blevet udskudt igen og igen, for min faste frisør er sygemeldt på ubestemt tid. Men nu skal det altså være alligevel, har nemlig både en upcoming fødselsdag og en konfirmation, og det fordrer jo… Så må vi se, hvor det skal ske. Og det allerbedste: Vi holder kollektiv fridag (det meste af) lørdag! Dét sker ikke så tit pt. og de sidste to weekender har jeg arbejdet, så bliver noget så hyggeligt. Til mindmap-kursus den anden dag illustrerede jeg dagen med et hjerte (yes yes, det var mig – afsløret!).

Kan I have en FAB onsdag. Solen skinner her og om lidt kommer min kasse fra Årstiderne. Og så fik det hele alligevel så god en afslutning, at jeg næsten glemte, at vi stadig er syge :-)

Pigen Arbejde, Kærester, Mig, Studie