Archive

Archive for February, 2009

Tim C. på Vega d. 27/2-09

February 28th, 2009

Jeg har aldrig været på Vega før, så jeg syntes at det var alletiders at kunne stå oppe på balkonen og kigge ned på det hele.

Tim sang dejligt, og der var en super stemning. Jeg har set/hørt ham to gange i Aalborg tidligere, og jeg kan ikke forestille mig, at han skulle kunne skuffe :-) Eneste sang jeg manglede var Watery Eyes,  men ellers kom han vist igennem alt hvad man kunne ønske sig. Han sagde, at vi var et endnu bedre en det publikum, der var torsdag aften – men det måtte vi ikke sige til dem (I bet you say that to all the girls you meet…)

Vi manglede lidt den tidligere trommeslager Olaf – vild fyr, med vildt hår og vild karisma :-)

Sidste nummer inden de forlod scenen (inden diverse ekstranumre) var Silverflame. Som er så fantastisk.  Og folk var vilde! Ligeså da de andre “gamle klassikere” blev spillet.

Og så var det lidt at jeg tænkte… Hvor må det være nederen, at man laver det her nye album, og så er det stadig de gamle sange folk går helt amok til :-)

Superior er et ok album, og det bliver helt sikkert bedre for hver gang man hører det. Men Honeyburst og Secrets on Parade er rigtigt gode! Og så bliver forventningerne jo unægteligt lidt høje.

Mike Viola varmede op, og det var rart musik, som måske skal undersøges lidt mere.

Så alt i alt en god start på weekenden – og for mit vedkommende; en uges ferie :-D

Pigen Kærester, Musik, Underholdning, Weekend

Samsung nc10

February 23rd, 2009

Er der nogen, der har set sådan én i en fysisk butik i kbh eller omegn?

Jeg er SÅ tæt på at bestille en, men jeg har svært ved at vælge om den skal være sort eller hvid, for den er lidt shiny, og det synes jeg ikke er ubetinget lækkert. Faktisk er jeg lidt bekymret for, om den ser billig ud?

Så jeg vil godt røre lidt, og se en IRL inden jeg bestiller.

Den hvide er lidt fin, men er den for meget ibook/macbook-wannabe?

Pigen Teknik

Svensk

February 22nd, 2009

Er det svært at læse svensk?

Jeg er netop blevet færdig med Camilla Läckbergs Ulykkesfuglen, og den næste, Tyskerungen, kommer først på dansk d. 23/3. Men nu har jeg lige set, at den fåes som svensk paperback til under 60 kr. inkl. porto, og så var det at jeg tænkte… Jeg har engang læst noget makroøkonomi på norsk, og det gik egentligt. Men svensk er jo noget ganske andet! På den anden side gør det heller ikke noget, at det tager lidt længere at komme igennem den.

Nogen erfaringer?

Pigen Mig

Mmmm

February 22nd, 2009

I anledning af, at det er fastelavn, vil jeg klæde mig ud som en doven Pige, der skal nyde det sidste af sin alene-hygge søndag. Måske vil jeg endda tage en maske på og bage fastelavnsboller :-)

Ved 20 tiden i aften kommer kærestedrengen tilbage fra Aalborg, hvor han har været til julefrokost (jep, jeg undrer mig også!) og så er der ren kærlighed til maven. Pønser nemlig på en lækker Kille Enna-opskrift – som jeg kan anmelde senere måske.

Har haft en dejlig weekend, hvor det har været helt fint at hænge foran computeren, læse rare bøger og ikke rydde op efter madlavningen. Dét sidste skal jeg så vist godt nok alligevel om lidt, men rart at kunne lade det stå lidt. (Og så må jeg igen lige nævne min ubetingede kærlighed til ham, der opfandt opvaskemaskinen OG til ham, der købte den i vores køkken!)

Og jeg har genset bl.a. Sex and the City-filmen, inkl. et hyggeligt kommentatorspor :-) Og jeg har stadig en dvd med ekstramaterialer tilgode. Helt ok!

Hav en rigtig dejlig søndag :-D

Pigen Film, Mad & Drikke, Mig, Weekend

Alletiders

February 13th, 2009

Jeg er alene hjemme med slik, te og appelsiner. Ren opladning!
I morgen skal vi til fest, så jeg prøver kjoler og sko ud over hele lejligheden. Og på det ene tv er x-factor og det andet viser Tak for i aften. Og da jeg kom hjem til en tom lejlighed, var der roser og en sød besked. Weekend er rart. Og alene hjemme er SÅ undervurderet!

Musik? Så dør baby!

Pigen Mig

Weekend

February 6th, 2009

Eller det var det faktisk allerede da jeg gik hjem i går kl. 17. Fab!
Sådan en fredags fridag er jo helt fantastisk, og der er lavet gode planer:
Kl. 9, har jeg en frisørtid, derefter skal jeg mødes med søsteren, der flyver ind fra Aalborg. Vi skal formentligt vælte et par tøjbutikker, og så futter vi til Lyngby til en frokost med vores KUSINE*. Imorgen skal jeg sushi’e med en dejlig pige i Århus, hvis hun da ikke beslutter sig for at føde inden! :-) Og endeligt er der en spændende kaffedate på søndag.

Jeg tror, at det bliver en ret god weekend :-)

*Vores næst-yngste mosters foretrukne titel :-D

Pigen Mig