Archive

Archive for the ‘Børn’ Category

Her hygges

July 19th, 2009
Comments Off

Det har på ingen måder været en helt almindelig weekend.

I går startede vi i Fields, så en time Nickelodeon før vi tog på McDonalds (er stadig meget ked af, at vi ikke kunne blive enige om saml-selv-burgere på Jensens, men barnet havde “billetter” til McD). Pragtmiddagen (man kan faktisk få Caesar salad der!) blev efterfulgt af en tur gennem Kbhs gader i rickshaw, til nærmeste Blockbuster, hvor aftenens underholdning blev sikret i form af Disco Ormene (fab soundtrack!) og Jungledyret Hugo 3, som netop nu indtages sammen med morgenmaden.

Hvis vi når det, skal vi nok lige hen og se, hvor hende dronningen bor og havfruen (det sidste mest fordi der blev sagt “jaa, altså kun den af dem, hvor Ariel er med i”, da jeg spurgte om hun havde set den lille havfrue…)

Og når vi så kører med toget hjem, står den vist på surprisefødselsdag med pigerne fra klassen.

Sikke en weekend :)

Pigen Børn, Familie, Ferie

Hmm

September 26th, 2007

Øj, hvor er det underligt at have kvalme 2 morgener formiddage i træk, når netop de seneste dage er gået med at snakke baby! Vi er helt enige om, hvornår det gerne må være – men helt ærligt, det er jo ligesom ikke nu, vel…?

Jeg er overhovedet ikke i tvivl – no worries; jeg er IKKE gravid. Men nogen spiller mig et puds….

Pigen Børn, Mig

Om meget småt tøj

May 2nd, 2007
Comments Off

Idag holdt jeg pause fra læsningen. Et vennepar fik for en måneds tid siden en datter, og den unge dame skal vi møde for første gang på søndag. Derfor måtte undertegnede ud og shoppe barselsgave. Og det naturligvis i form af lyserøde beklædningsgenstande til babyen, for det hører sig vel til.
For POKKER, hvor findes der meget grimt babytøj, og hvor ER der mange klamme nuancer af lyserød… Jeg undlod at købe en trøje påtrykt teksten; Little Miss Cutie. Vi håber bestemt -og forventer vist også- at damen er en Cutie, men vi VED det jo ikke…
Endte med at bruge 45 minutter omgivet af hylder med babytøj i lyserøde, blå og gule nuancer. Med min mor som telefonisk assistance, blev der indkøbt stribede bodyer med miljøblomst i nakken – og yndige matchende huer, som hun får, når vi skal til hendes dåbi juni.
Selvom jeg har mødt mange babyer havde jeg helt glemt, hvor små de er, når de er helt nye. At dømme ud fra tøjet altså. Minitøj!
Øj, hvor jeg glæder mig til at se hende. Og jeg håber altså, at hun er en rigtig cutie! :)

Pigen Børn, Ikke kategoriseret

Hmm..

September 14th, 2006

Er det okay at tude, fordi man ikke må få et barn, eller er man bare en forkælet møgtøs så? Jeg spørger bare…

Og nej, det hjælper overhovedet ikke, at han siger, at han er sikker på at jeg vil være en fantastisk mor – til den tid.

Øv for helvede!

Pigen Børn

Afstand

June 22nd, 2006
Comments Off

Mine forældre og min søster var her i eftermiddag/aften – det har været så dejligt! Vi spiste pizzaerne og cheesecaken var også blevet lækker :)

Jeg savner dem ikke i hverdagen, men for pokker, hvor er det bare dejligt at være sammen med dem, og hvor er der meget vi skal snakke om/jeg skal spørge om/jeg skal fortælle når vi ses. Og det ér bare anderledes end snakkene vi har i telefonen.

I følge Krak bor jeg præcist 117 km fra mine forældre. De bor i en lille by, hvor jeg ikke har andet at komme hjem til end dem, og mine bedsteforældre (men det er heller ikke dårligt!) Kærestens forældre bor 140 km fra os, “deres” by er større, med 40.000 indbyggere, men stadig ved vi, at det formentligt aldrig bliver et sted, vi kommer til at bo. Det er noget jeg tænker en del på, nu og da. I forbindelse med de børn vi regner med at få på et senere tidspunkt.

Fra jeg var nogle måneder gammel blev jeg passet af min morfar. Min morfar og mormor bor (stadig) under en kilometer fra mine forældre, og fra jeg var 4-5 år gammel måtte jeg selv gå ned til dem, hvis jeg ringede hjem, når jeg var kommet sikkert frem. Jeg har igennem hele min barndom haft et nært og naturligt forhold til dem, og de var en del af hverdagen, og ikke nogen, der kun blev besøgt ved særlige lejligheder.

Dét forhold vil jeg også gerne, at vores børn får til deres bedsteforældre. Naturligvis er der også det praktiske i det, vi véd at vi ikke kommer til at bo tæt på vores forældre, og så har vi ikke den nemme pasningsmulighed som mange (mis?)bruger. Jeg vil bare gerne have, at mine forældre (og kærestens!) forældre får et nært forhold til vores børn – og omvendt. Og at de kommer til at kende hinanden.

Det blev vist noget rod, og det er heller ikke et spørgsmål, der er aktuelt lige nu, slet ikke. Men den der tanke om, at vi måske aldrig kommer til at bo tættere på hinanden er bare underlig.

Pigen Børn, Familie