Home > Børn, Familie, Ferie > Her hygges

Her hygges

July 19th, 2009

Det har på ingen måder været en helt almindelig weekend.

I går startede vi i Fields, så en time Nickelodeon før vi tog på McDonalds (er stadig meget ked af, at vi ikke kunne blive enige om saml-selv-burgere på Jensens, men barnet havde “billetter” til McD). Pragtmiddagen (man kan faktisk få Caesar salad der!) blev efterfulgt af en tur gennem Kbhs gader i rickshaw, til nærmeste Blockbuster, hvor aftenens underholdning blev sikret i form af Disco Ormene (fab soundtrack!) og Jungledyret Hugo 3, som netop nu indtages sammen med morgenmaden.

Hvis vi når det, skal vi nok lige hen og se, hvor hende dronningen bor og havfruen (det sidste mest fordi der blev sagt “jaa, altså kun den af dem, hvor Ariel er med i”, da jeg spurgte om hun havde set den lille havfrue…)

Og når vi så kører med toget hjem, står den vist på surprisefødselsdag med pigerne fra klassen.

Sikke en weekend :)

Pigen Børn, Familie, Ferie

Comments are closed.