Archive

Archive for the ‘Pigerne’ Category

Dejligt

March 29th, 2008
Comments Off

Åh, hvor jeg dog elsker de aftener, hvor man inviterer veninden på film – og man ikke så meget som tænker på at se film!

Sådan en aften har det været nu :-) Et lækkert måltid og et par tøsedrinks blev det til, og så ellers en masse snak. Så meget snak, at kæresten, der havde forskanset sig i soveværelset, til sidst sad med høretelefoner på ;-)

Nu er hun på vej hjem til sin syge kæreste, og her er pludseligt helt stille igen. Men ih, hvor har det været en dejlig aften, og vi gør det sikkert igen.

Og vi har endnu aldrig set en film sammen :-)

Pigen Pigerne

Hverdag igen

January 24th, 2008
Comments Off

Det der med at være færdig med eksamen er vildt fedt. Men også noget underligt, når man nu som mig har været i gang med læsningen siden sidst i oktober. Helt underligt, at der ikke lige er et spørgsmål, der skal laves, eller et kapitel, der også burde læses. Så i går begyndte jeg pludseligt at kede mig. Og begyndte at gøre badeværelset rent kl. 22… Det har muligvis også noget at gøre med, at min døgnrytme lige skal have et par dage til at komme tilbage til det normale. Når den tre dage i træk er blevet 04, kan man nok ikke regne med bare lige at kunne sove kl. 24, fordi det nu passer bedre :)

Friheden skal nydes, og det bliver den. Har (selvvalgte) bøger, der skal læses, og en stak lækre magasiner. Har netop haft besøg af verdens bedste pige. Hun skriver bachelor pt., så er også en travl dame :) Fik dog æren af 2½ time af hendes dejlige selskab.

Derudover er der også lagt mere eller mindre faste planer for de næste mange dage, jeg har brug for at lave noget helt andet, og det må man godt! Så de kommende dage indeholder bl.a. besøg af søsteren+kæreste, hvor vi skal spise en bunke fastelavnsboller. Hov, dem skal jeg også lige have bagt…. Derudover en heftig indkøbstur – eller jeg kan da kigge. Vil nok hellere shoppe i London i virkeligheden :) I weekenden skal vi spille Wii hos en af drengene. Bliver vildt sjovt er jeg sikker på. Et andet indslag er besøg hos en anden skøn pige, som er GRAVID. Har slet ikke haft tid til at se maven endnu, eller dvs. hun var faktisk også gravid sidst vi så hinanden, men da vidste hun det ikke endnu. Det glæder jeg mig til. Hun er den første tætte veninde, der bliver gravid, så (hun) og det barn skal dynges til med gaver, når jeg nu ikke selv er så langt endnu :)
Jeg vil også godt i svømmehallen, gøre lejligheden rent, komme tilbage i form, komme i gang med specialet, besøge noget familie og OG og….

Så altså, jeg nyder det. Idag skal jeg lige have ordnet min specialekontrakt, da den skal afleveres senest i morgen. Det er heldigvis ikke så svært (tror jeg da?), for jeg ved godt, hvad jeg vil skrive om. Et spændende emne, med mange vinkler og ting jeg kan inddrage. Jeg glæder mig til at komme i gang! Håber dog, at jeg får den/de vejledere jeg ønsker, men det er ikke sikkert at man er så heldig. Det går dog nok også…

Nu vil jeg smutte udenfor og få lidt luft. For det er der nemlig tid til :) Hyg jer!

Pigen Mig, Pigerne, Studie

Sommerferie i morgen

June 13th, 2007

Og for søren, hvor jeg glæder mig! Har en aftale med ham den søde om sandalindkøb (vi rejser jo snart!) efterfulgt af sushi og drinks. Det bliver skønt.

Havde aftalt med mig selv, at forberede 2 fag – for en uge siden blev det så skåret ned til ét. Og nu… Hmm, ja. Havde faktisk tidligere idag besluttet slet ikke at gå op i morgen. Det var en lettelse – og var åbenbart også en kilde til motivation, for nu er jeg gået i gang igen.

Inderst inde håber jeg vist på, at jeg ikke trækker “mit” fag i morgen, for så kan jeg få forberedt mig ordentligt på det hele i stedet. I så fald opererer jeg med en deadline, der hedder 29. juni – da skal jeg have 3 ud af 4 fag klar. Det sidste fag skal læses på turen, og så kan jeg øve lidt, og få skrevet de sidste spm. når vi kommer tilbage i august.

Den søde havde den 3. ud af 4 eksamener idag, og han bestod. Tillykke til ham! Det er lidt snyd, for ingeniørdrengenes eksamener (der ikke er projekteksamen) er kun bestået/ikke-bestået, men det bliver det jo ikke mindre godt af. Nummer 1 var også mundtlig og den bestod han også. Han venter svar fra den skriftlige, og så har de projektet den 26. Nu kan han lige slappe af et par dage, og jeg skal nok være sød og passe ham :)

Ikke nok med, at der er planlagt drinks i morgen, så skal vi også til fødselsdag hos et vennepar på fredag. Det bliver også godt. Sidste år holdt hun en pigefest, og da besvimede jeg på et toilet i byen og fik en mild hjernerystelse, fordi jeg var blevet tappet om formiddagen, ikke havde spist/drukket nok i varmen OG havde rendt rundt og ledt efter en bestemt nederdel i 4 timer… Fantastisk :) Forhåbentligt går det ikke så galt i år, men eksamen skal godt nok fejres!

Pigen Fest, Pigerne, Studie

Godmorgen

May 25th, 2007
Comments Off

Igår blev jeg lokket i fordærv. Men indrømmet – det var sjovere end at læse! Søsteren fik mig lokket med i Kilden til dansegalla, og det var rigtig godt :) Mavedans og Poco Loco kan man da ikke andet end at blive i godt humør af.

Men nu er jeg 23 sider bagud i forhold til min plan. Som det er godt jeg lavede, for jeg kan godt være svær at holde til ilden. Men nu er jeg tidligt oppe, og skal nok nå at få indhentet det forsømte. Måske tager jeg endda på biblioteket og læser idag.

Først skal jeg lige i føtex og fremskaffe et par rundstykker. Kæresten er godt skør, og selvom han havde lovet mig, ikke at sidde oppe længere end til kl 03, blev det alligevel meget senere han kravlede ned i sengen ved siden af mig. Og jeg var sikker på, at han havde glemt at slukke lyset, så jeg brokkede mig højlydt. Men lyset var skam slukket. Det var “bare” solen. Den er nemlig ikke længere slukket kl 05 om morgenen!! De skal aflevere projekt på torsdag, så de knokler, drengene. Heldigvis skal de for en gangs skyld først mødes kl 10 idag. Men det vidste jeg jo ikke, da han kom i seng, så havde godt ondt af ham.

Det var de der rundsykker jeg kom fra…. Og noget sødt måske?

Pigen Familie, Kærester, Mig, Pigerne, Studie, Underholdning

At være rigtig, rigtig træt

May 14th, 2007

Skal til første eksamen i morgen. Nervøsiteten har været ikke-eksisterende den sidste uges tid – af helt uforklarlige årsager altså. Jeg har langtfra læst det meste (og har stadig ikke nået meget mere), men jeg har dog været til alle forelæsninger, og det må også “give” lidt.

Op til eksamen plejer jeg at være helt umulig, fordi jeg føler mig vildt presset. Bare ikke denne gang. Bestemt ikke fordi der ikke har været grund til det, men jeg har bare været hlet cool. Jeg er sikker på, at der er røget en vigtig nerve i min hjerne – for ellers er det altså svært at forklare! Humøret har været super, energien i top, og generelt er jeg bare ved godt mod. Jeg skal ikke regne med topkarakter, men måske er jeg ved at vænne mig til at det er uni-niveau, og ikke gymnasialt… Og til, at man på det her studie nok i virkeligheden burde være i gang 10-12 timer om dagen – og at der kan jeg altså ikke følge med længere.

Den 5-timer skriftlige prøve begynder i morgen tidligt kl. 9. Jeg burde snart pakke mine ting sammen, og vende snuden mod min dyne. Men jeg mangler stadig meget jeg gerne lige vil have set på. Jeg er bare så træt. Virkelig træt i hele kroppen, og jeg er begyndt at nyse. Jeg er IKKE ved at blive syg. Niks. Det er der absolut ikke tid til.

Og når jeg så har været hjemme med alle mine ting efter eksamen, skal jeg ud at spise med min lækre veninde :D Hende har jeg ikke set alt for længe, så det glæder jeg mig meget til.

Nu læser jeg lige videre, ikk’…..?

Pigen Mig, Pigerne, Studie

Fri

January 11th, 2007

Må holde fri fra lettere eksamenskulret kæreste i aften. Skal ud at spise med dejlig veninde her, og nøj hvor jeg glæder mig.

Nu skal jeg lige til en time holdtræning, og så er det ud ad døren igen. I weekenden skal jeg hjem og arbejde, og på mandag kommer moderen til Aalborg for at være sammen med søsteren og jeg. Nå ja, og så har vi lige fået eksamensdato at vide. Det bliver fredag d. 19., hvilket er helt fint.

Nu har jeg pludseligt travlt!

Pigen Arbejde, Familie, Pigerne, Træning

Det var dén julefrokost

December 20th, 2006

Det var en super julefrokost i lørdags. Fordi jeg har haft så travlt lige siden, virker det allerede så langt væk – men det var så hyggeligt og dejligt at se folk igen. Jeg havde fire overnattende tøser, og selvom der var blevet snakket så rigeligt om aftenen, blev der snakket til endnu længere ud på natten, da vi fik os smidt i seng… Og så er det, at man husker, at det er alt alt for sjældent man ses!
Søndag morgen mødtes vi alle igen til fælles oprydning og morgenmad. Tarteletter er bestemt ikke dårlige sådan en formiddag ;)

Vi plejer altid at holde julefrokosten d. 28. december, og det er således det første år, vi prøver at gøre det anderledes. Det bliver helt mærkeligt, at vi slet ikke skal ses i juleferien som vi plejer, i år.

Tak for en god fest! :)

Pigen Fest, Jul, Pigerne

In the name of Love

December 4th, 2006

Har i aften fået at vide, at mine skønne, dejlige veninde og hendes kæreste er blevet forlovet. De bedste nyheder længe! Jeg kan ikke andet end at glæde mig helt vildt på deres vegne – og som jeg sagde til hende, så er det næsten ligeså godt, som hvis det var mig selv. Næsten altså ;)

Årh, hvor er det altså romantisk!  Og i øvrigt har de i dag været kærester i præcis 2 år.
Tillykke I to….

Pigen Kærester, Pigerne

Overvejelser på en torsdag…

November 16th, 2006
Comments Off

2 styks underboer er næsten flyttet ud. Har helt sikkert også købt et hus. Burde givetvis benytte mig af de tomme kvadratmetre i vores fællesskur, og få ordnet cykel. Den er fuld af mudder og kan helt sikkert godt bruge lidt WD40 (jep, jeg er en trucker…), men den skal ikke blive alt for optimistisk, vanillecyklen, for det er nemlig blevet udsat igen og igen de sidste 9 måneder..

Er spændt på, hvem der så flytter ind. Kunne godt undvære, at det er to fyre med hang til at invitere vennerne på 5 kasser øl, hver fredag og lørdag – de bor nemlig allerede inde ved siden af.

Nå, hvorom alt er, så bliver det rart at slippe for at høre dem sexe. Det har været værst om dagen. Hvis jeg er hjemme og læser hører jeg ikke musik – og så er her bare alt for lydt! Hun er en stønner, er hun. Fair nok – jeg gider bare ikke høre på det. Tænker jeg mig om, kommer jeg frem til, at jeg nok generelt er skide snerpet og faktisk slet ikke vil høre NOGEN have sex. Andre altså ;) (Af samme årsag har jeg forbudt veninderne at tage deres kærester med på toilettet her. Kender dem aaalt for godt!)

Pigen Bolig, Pigerne

Down under

September 20th, 2006
Comments Off

Har en veninde, der tilbringer dette semester i Australien. Hun fangede mig lige på msn og kunne oplyse, at hun nu kun har 4(!) skoleuger tilbage, derefter nogle eksamener og så skal hun bare tilbringe resten af tiden (nov-feb) med at rejse rundt derovre. Gid det var mig! Men på den anden side er jeg lidt for meget en tøs til det – jeg tør ikke engang overveje det økonomiske aspekt… Og jeg gider da heller ikke rejse fra ham den søde. Næh. Men derfor må man vel godt være bare en smule misundelig :)

Før hun rejste, boede hun også her i Aalborg. Vi så hinanden alt alt for sjældent, men hun er alligevel en af de meget få personer, som jeg til enhver tid kan betro mig til, og som jeg stoler 100% på. Øv, jeg savner hende altså lidt! Nå, det gode er så, at jeg rent faktisk troede at hun skulle være væk i et helt år, men det er åbenbart old news, at det blev ændret til ét (langt) semester. Fint med mig :) Og så håber jeg bare, at det bliver Aalborg hun lander i, når hun skal til at skrive speciale i foråret.

Pigen Pigerne, Rejser