Godmorgen

May 25th, 2007

Igår blev jeg lokket i fordærv. Men indrømmet – det var sjovere end at læse! Søsteren fik mig lokket med i Kilden til dansegalla, og det var rigtig godt :) Mavedans og Poco Loco kan man da ikke andet end at blive i godt humør af.

Men nu er jeg 23 sider bagud i forhold til min plan. Som det er godt jeg lavede, for jeg kan godt være svær at holde til ilden. Men nu er jeg tidligt oppe, og skal nok nå at få indhentet det forsømte. Måske tager jeg endda på biblioteket og læser idag.

Først skal jeg lige i føtex og fremskaffe et par rundstykker. Kæresten er godt skør, og selvom han havde lovet mig, ikke at sidde oppe længere end til kl 03, blev det alligevel meget senere han kravlede ned i sengen ved siden af mig. Og jeg var sikker på, at han havde glemt at slukke lyset, så jeg brokkede mig højlydt. Men lyset var skam slukket. Det var “bare” solen. Den er nemlig ikke længere slukket kl 05 om morgenen!! De skal aflevere projekt på torsdag, så de knokler, drengene. Heldigvis skal de for en gangs skyld først mødes kl 10 idag. Men det vidste jeg jo ikke, da han kom i seng, så havde godt ondt af ham.

Det var de der rundsykker jeg kom fra…. Og noget sødt måske?

Pigen Familie, Kærester, Mig, Pigerne, Studie, Underholdning

Comments are closed.