Archive

Archive for November, 2007

Atjuu!

November 27th, 2007

Så lavede jeg også lige en plasker… Øv, kaffe ud over noterne. Nåede næsten at stille koppen fra mig, men det blev altså et halvt sekund for sent.

Det her bliver en lang aften!

Pigen Mig

Jeg glæder mig til

November 26th, 2007

I morgen eftermiddag! Virkelig meget!

Så skal jeg ligge på sofaen med en stak magasiner, god musik, kaffe og måske noget sødt. Fordi jeg har fortjent det! Jeg skal sove alt det, jeg ikke har sovet de sidste 14 dage, og jeg GLÆDER mig til at rydde lidt op i lejligheden.
Hvis jeg ikke skal sove hele aftenen væk, tror jeg nok at jeg kan fristes med tapas nede i byen, men  noget nemt herhjemme i selskab med yndlingskæresten vil heller ikke være at foragte. 

Og onsdag tager jeg hjem til fam. Heller ikke dårligt. Dér kan man ikke andet end slappe af, og lige nu er det ok. Arrrgh, det bliver godt!

Men hvis I lige vil krydse fingre i morgen fra kl. 14. Det er lidt vigtigt :)

 

Powered by ScribeFire.

Pigen Familie, Kærester, Mig, Studie

Hip hip

November 22nd, 2007
Comments Off

HURRA!!!

Idag er det min sødes fødselsdag. Hele 26 år bliver han. Blev fejret meget tidligt i morges med et væld af gaver. Der er stadig én tilbage, og senere kommer lidt af familien og fejrer ham. Det skal nok blive hyggeligt :)

From the top of my lungs and the bottom of my heart: TILLYKKE!

Rødt hjerte

Pigen Kærester

Kalender hjælp

November 20th, 2007

Er der mon nogen der ved, hvor man kan købe en billig refill (indmad!) til en Filofax (str. personal)?

Plejer at kunne finde en størrelse der passer i føtex, men de har STADIG ikke fået dem, og kan snart ikke undvære længere. Derudover synes jeg, at det er lidt voldsomt at bruge 80bobs på en, der står Filofax på… Til den pris kunne jeg købe op til flere andre kalendre – men jeg har jo mit fine omslag :-)

Ps.: Har i øvrigt været hos diverse boghandlere. Og google hjælper mig ikke idag…

Pigen Ikke kategoriseret

Av mit dankort!!

November 15th, 2007

Ved I godt, at både Saxo (sidste dag i dag!), Ibooks (til 24/12), Cdon (til 19/11) og Bilkashoppen (bøger) har fri fragt lige nu?

Bare en servicemeddelelse fra hende der i voldsom grad har benyttet sig af det…..

Ps: Kæresten har fødselsdag om lidt, så vi giver lige ham skylden :) Også for alle de internationale transaktioner på kontoudtoget…

Powered by ScribeFire.

Pigen Shopping

Risengrød

November 9th, 2007

Inspireret af Mette, er jeg gået i gang med at lave risengrød. Var så heldig at have det hele i skabene, så det krævede ikke mange overvejelser. Vil tro, at det er færdigt om et kvarters tid. Det værste ved risengrød er, at det tager så pokkers lang tid om at koge færdig! Har lavet en stor portion, men ved, at kæresten hellere vil undvære, så der er masser til mig. Total hyggemad :-)

Powered by ScribeFire.

Pigen Mad & Drikke

Harry Potter

November 9th, 2007
Comments Off

Ja, jeg har jo så hørt radio i formiddag :) Og de fortalte også, at der i aften ved midnat er launch af den danske udgave af nyeste Harry Potter. Og så var det lige, at jeg kom i tanke om, at jeg og den søde faktisk var med til launchen af den originale udgave, da den udkom i juli. Da var vi nemlig i MBK-Centre i Bangkok, og i den store boghandel blev der gjort meget ud af det. De ansatte var i sorte HP-kapper, og det hele var meget dramatisk. OG så kunne man lige den dag købe bogen til kun lidt over 150kr. Den røg med hjem i rygsækken. Har en bror, der samler på de danske, og jeg faldt for et godt tilbud.

Vi har desværre kun to billeder fra begivenheden, og de er af tvivlsom kvalitet, men jeg vil alligevel dele et af dem med jer:

Harry Potter launch i BKK

Pigen Rejser, Underholdning

Og så er det i aften…

November 9th, 2007

Jeg ER blevet tilbudt billetter. Billige billetter, endda. Men jeg kunne godt undvære. Men lige nu synger de How deep is your love…? inde i min radio. Og jeg fortryder lidt.

Meen. De er bare ikke de samme drenge mere. Og jeg er blevet lidt mere end 12 år gammel. Og det prøver jeg så at trøste mig med :)

Til alle I heldige: Hav en super koncert i aften eller i morgen!

Pigen Musik

Ironi

November 7th, 2007

Bliver ved med at modtage spam -som ikke bliver fanget af mit filter- på den samme post. Titlen er “Er jeg den eneste..?” og jeg kunne ikke huske, hvad den egentligt var om. Men nu ville jeg lige lukke for kommentarer til den, så gik ind på det pågældende indlæg. Og kig lige – det er sgu da sært, ikke? :)

Pigen Blogging

Godmorgen? Ha!

November 7th, 2007

Og så var det, at jeg også begyndte at live-blogge fra mine forelæsninger. Jeg brækker mig over, at det er så tidligt. Var nødt til at stå op på den forkerte side af 7.30, og det HUER mig bestemt ikke! (jep, lad os genindføre de gode ord; huer, avra og mægtig!). Når man står i vejen på MIT badeværelse i mere end 20 minutter, er man SÅ meget selv ude om, at man bliver smidt ud, AT jeg bliver muggen fordi jeg aaaltid er sen på den OG at jeg ikke gad at gå tilbage og lukke døren ordentligt da jeg tog afsted… Ses senere skatter :)

Nå nej, jeg er jo til forelæsning og ideen er vel, at man skal skrive noter? Jaja, gør det nu…

Ps: Jeg er i virkeligheden ikke morgensur, men gider bare ikke snakke så tidligt. Og det ER da provokerende at løbe rundt for at pakke og nå det hele, når EN ANDEN har tid til at sidde i sofaen med sin havregryn i mere end et kvarter. Ja, jeg er MISUNDELIG! (Og ja, jeg kunne helt sikkert bare stå tidligere op….)

Powered by ScribeFire.

Pigen Mig