Archive

Archive for July, 2006

Så er rejsen bestilt

July 31st, 2006

Og det er endt med 8 dage hertil. Vi glæder os, og der er alt for længe til d. 9. august!

Pigen Ferie

I dag er det Pigens fødselsdag…

July 30th, 2006

HURRA HURRA HURRA :)

Og det har bare været sådan en dejlig dag. Vi kom tilbage til byen i går aftes, efter at have tilbragt den sidste måned “sydpå” med at arbejde. I går havde jeg inviteret lidt af familien til brunch, hjemme hos mine forældre. Vejret var (også igår..) i top, og vi nød nogle timer i hyggeligt selskab. Og sidst på dagen var det så på tide at vende hjem igen.

I dag vågnede jeg kl 06 (det må være en arbejdsskade…), men fik heldigvis sovet lidt mere. Et par timer senere fik jeg lækre gaver af den søde kæreste, og han havde ramt helt plet! Jeg er en sucker for fødselsdag og gaver, og denne dag er næsten hellig her i hytten :) Senere havde vi inviteret søster + kæreste til frokost – de blev et par timer, for der skulle både spises is, snakkes og ses lidt fodbold…

Og nu er vi flade. Efter mange overvejelser spiste kæresten og jeg HER, men de havde ikke is i aften, så vi var liiidt skuffede ;) Vi er stadig udmattede efter de sidste ugers slid, og håber at vi snart kan komme på ferie. Men det er en værre jungle, så i morgen ringer jeg rundt i stedet…

Kan I sove godt!

Pigen Mig

Det var juli…

July 24th, 2006
Comments Off

Jeg er sgu ved at være træt! Sommerjobbet er skønt, og aldrig har jeg i dén grad arbejdet med noget, jeg har været så glad for – og åbenbart har et skjult talent for. Jeg er blevet positivt overrasket, og arbejdet har været som at tilbringe sin ferie med at besøge nogle dejlige ældre mennesker, og ikke bare noget, der skulle overståes for at bidrage til boganskaffelser henad efteråret og en rejse med kæresten før det. For pokker altså, det er helt ubeskriveligt :) Jeg er blevet rost, og hvis jeg ingen timer har i efterårsferien regner jeg med at vende tilbage. Igen og igen.
Men nu er jeg ved at være godt mør… Jeg har lige fire dage endnu, og så er det min tur til at holde en velfortjent ferie! Jeg kan mærke, at jeg er ved at være træt om morgenen når jeg vågner, og jeg er træt om eftermiddagen når jeg kommer hjem. Oven i det kan jeg ikke sove igennem om natten, så jeg begynder at glæde mig til at komme hjem – og putte med min søde om natten. Det virker som regel… Jeg vil hjem til Aalborg, og det kommer jeg også på lørdag :) Og søndag skal vi holde fødselsdag for to. Ih, hvor jeg glæder mig til at komme hjem til mit (vores) eget, og til tosomhed. Det har også været rigtig dejligt at kunne tilbringe juli i familiens skød (og med faderens bil..), men energien er ved at være brugt og det er på tide at vende snuden nordpå.

Rejsen vi skal på, er endnu ikke bestilt, men vi skal som bekendt sydpå, og det er stadig Tyrkiet der trækker, men vi er åbne overfor andre forslag. Det skal være billigt og lækkert. Tips modtages gerne!

Pigen Arbejde, Ferie

Jeg er her…

July 18th, 2006

…Altså endnu :) Jeg holder bare blog-ferie…

Hav en skøn sommer!

Pigen Blogging, Ferie