Archive

Archive for the ‘Weekend’ Category

Vores sommerhave!

July 11th, 2010
Comments Off

Vi har lige overstået en meget voksen aktivitet – nemlig søndagsbesøg på en planteskole. Vi var dog nok ikke de typiske gæster, for som de eneste ankom vi med bus – og indkøbene strakte sig ret tydeligt ikke til mere end et par altankasser. Men nu skal kasserne i hvert fald fyldes med den jord, der har stået på altanen i et par måneder, og det med lavendel, mynte og basilikum (det sidste har indtil nu stået i små potter, men da det er en meget lille altan, tager det lidt for meget af pladsen). Og så købte vi radisefrø – umiddelbart det eneste, som det ikke er alt for sent at plante ;-) Bliver spændende om vi mon har en hel radisefarm om et par måneder!

Pigen Weekend

Dejlig lørdag

July 10th, 2010

Når man pludselig får stillet en hel lørdag til sin (egen!) rådighed (og vågnede kl. 05.30) , kan det være helt svært at vælge, hvilke dejlige ting den skal fyldes med. Jeg overvejer og nævner i flæng:

  • Et kig i IKEA (jeg bliver dog lidt begrænset af, kun at have mig selv med til at bære – men det er måske meget smart…?)
  • Hygge med en god bog i en park eller på stranden – nogen siger jo Hedebølge!
  • Oprydning og rengøring (hmm, det bliver i hvert fald ikke hele dagen)
  • Gaveshopping til et par kommende fødselsdage – måske suppleret af lidt “almindelig” shopping
  • Lækker latte på en cafe, imens jeg får skrevet de der 15 fødselsdagsinvitationer
  • Varmt boblebad i DGI-byen – ville være dejligt for min ømme krop. Og jeg har faktisk et titurskort

Hvad ville du gøre?

Pigen Mig, Weekend

Om at være effektiv

February 28th, 2010
Comments Off

Jeg har længe kendt Netlydbog, men har aldrig rigtig fået det brugt.

I sidste uge faldt jeg i Netto over de to lydbøger i Stieg Larsson-trilogien, som min mor mangler, og de røg selvfølgelig med hjem.

Jeg er selv midt i at læse Mænd der hader kvinder – filmene slugte jeg råt, så det er fedt at få tilføjet en masse detaljer til historien.

I dag er jeg så i gang med at sortere i forskellige ting, der skal smides ud, og så er det jo helt perfekt at kunne sætte en “bog” i anlægget og “læse” videre, alt imens her bliver fint og ryddeligt. DET er udnyttelse af tiden.

(Hvis det skulle have nogens interesse, kostede Stieg Larsson’erne 49 kr. pr. “bog”. Derudover var der vist også lidt Jo Nesbø at finde.)

Pigen Bøger, For hyggens skyld, Weekend

Lidt nyt herfra

May 17th, 2009

Mand! Det går sløvt med bloggeriet these days. Men intet nyt er vel godt nyt, eller? Alt er i hvert fald godt her :-) Og jeg læser stadig med rundt omkring, selvom kommentarerne ikke sidder så løst. Sorwy! ;-)

For første gang i noget tid, har vi haft en hel weekend HELT uden planer. Det har været rart, og vi har nydt at være lidt langsomme.

At det har været lidt gråt i vejret har ikke været ubetinget dårligt, for vi har fået ryddet op og gjort lidt rent – noget der ikke bliver prioriteret så højt, når vejret er godt og tiden bliver brugt ude i byen. Vi har også fået smidt en masse vintergrej på loftet, så der er pludselig plads til at være her igen.

Og så er der blevet bagt kager i massevis i dag. Mandag er kagedag på arbejdet, og i morgen er det min tur. Har bagt signatur-havre/mandelbiscottien og chocolate chip cookies med farvestrålende chokoladeknapper. Og så fik jeg afprøvet en Morten Heiberg-opskrift, som jeg har pønset på længe, nemlig en kakaobiscotti med pistacienødder, mandler og friskrevet citronskal. De er et hit! Opskriften kan findes i Chokoladefristelser, hvis det har interesse :-)

Arbejdet er stadig godt – lidt travlt, men meget godt ;-) Og så har vi de seneste 2 måneder ansat tre nye, så pludselig er jeg ikke længere den nye! Det er lidt mærkeligt, for jeg har jo helt sikkert fået mere rutine og erfaring, men indimellem kan jeg godt føle mig lidt grøn. Kan selvfølgelig også hænge sammen med, at måske 60% af mine kolleger har mere end 10 års anciennitet ;-)

Og nu må jeg vist hellere vende tilbage til det der rengøring. Åh ja, det trækker…

Pigen Arbejde, Mad & Drikke, Weekend

En søndag mere

March 29th, 2009

Hvor er det heldigt, at der er nogen, der står tidligt op og går og samler ind til en rigtig god sag, “tidligt” søndag morgen, når vi andre stadig sidder i under dynen med søndagsavisen iført nattøj…

Og hvor er det hyggeligt at solen skinner, og at der stadig er syv appelsiner tilbage i nettet!

Og i aften kommer den søde kæreste tilbage efter et par dage i Jylland – meget dejligt, men aleneweekend har også været rart :-)

Eneste klage på sådan en dejlig søndag er, at butikkerne er lukket! Jeg har lyst til nye sko og kjoler, what is a girl to do..?

PS: Og så synes jeg simpelthen, at de der tv-reklamer for Tulip med bjørnen og krokodillen er for morsomme!

Pigen Weekend

Tim C. på Vega d. 27/2-09

February 28th, 2009

Jeg har aldrig været på Vega før, så jeg syntes at det var alletiders at kunne stå oppe på balkonen og kigge ned på det hele.

Tim sang dejligt, og der var en super stemning. Jeg har set/hørt ham to gange i Aalborg tidligere, og jeg kan ikke forestille mig, at han skulle kunne skuffe :-) Eneste sang jeg manglede var Watery Eyes,  men ellers kom han vist igennem alt hvad man kunne ønske sig. Han sagde, at vi var et endnu bedre en det publikum, der var torsdag aften – men det måtte vi ikke sige til dem (I bet you say that to all the girls you meet…)

Vi manglede lidt den tidligere trommeslager Olaf – vild fyr, med vildt hår og vild karisma :-)

Sidste nummer inden de forlod scenen (inden diverse ekstranumre) var Silverflame. Som er så fantastisk.  Og folk var vilde! Ligeså da de andre “gamle klassikere” blev spillet.

Og så var det lidt at jeg tænkte… Hvor må det være nederen, at man laver det her nye album, og så er det stadig de gamle sange folk går helt amok til :-)

Superior er et ok album, og det bliver helt sikkert bedre for hver gang man hører det. Men Honeyburst og Secrets on Parade er rigtigt gode! Og så bliver forventningerne jo unægteligt lidt høje.

Mike Viola varmede op, og det var rart musik, som måske skal undersøges lidt mere.

Så alt i alt en god start på weekenden – og for mit vedkommende; en uges ferie :-D

Pigen Kærester, Musik, Underholdning, Weekend

Mmmm

February 22nd, 2009

I anledning af, at det er fastelavn, vil jeg klæde mig ud som en doven Pige, der skal nyde det sidste af sin alene-hygge søndag. Måske vil jeg endda tage en maske på og bage fastelavnsboller :-)

Ved 20 tiden i aften kommer kærestedrengen tilbage fra Aalborg, hvor han har været til julefrokost (jep, jeg undrer mig også!) og så er der ren kærlighed til maven. Pønser nemlig på en lækker Kille Enna-opskrift – som jeg kan anmelde senere måske.

Har haft en dejlig weekend, hvor det har været helt fint at hænge foran computeren, læse rare bøger og ikke rydde op efter madlavningen. Dét sidste skal jeg så vist godt nok alligevel om lidt, men rart at kunne lade det stå lidt. (Og så må jeg igen lige nævne min ubetingede kærlighed til ham, der opfandt opvaskemaskinen OG til ham, der købte den i vores køkken!)

Og jeg har genset bl.a. Sex and the City-filmen, inkl. et hyggeligt kommentatorspor :-) Og jeg har stadig en dvd med ekstramaterialer tilgode. Helt ok!

Hav en rigtig dejlig søndag :-D

Pigen Film, Mad & Drikke, Mig, Weekend

Når man holder mandag

January 26th, 2009

Er det ret godt at befinde sig i sofaen med en kande chai, den bærbare på skødet, og 4 optagede afsnit af Gossip Girl (hvor man kan zappe henover alle reklamepauserne).

Er lidt smadret efter en skør weekend. Det er ikke alt man skal dele med sin blog, og det næste har jeg overvejet en halv time om jeg skulle skrive. Men nu er det jo sådan, at bloggen også fungerer som “husketavle” til mig selv, og om lang tid vil jeg gerne mindes om alting. Så altså: I halvandet døgn stod verden pludselig stille, lidt som når hjertet lige springer et slag over. I de her situationer er det vist bare altid sådan, at man slet ikke vover at tænke “hvis nu”-et igennem, for i forvejen blev det alt for virkeligt, da man sagde det højt. Anyways, så drev “faren” over, og det er igen business as usual :-)

Igår fejrede vi nytår, og det var alletiders fest med fantastisk mad. I morges var det dog lidt hårdt, at vi ikke også havde valgt at holde en fridag. Så kan man i det mindste glæde sig over, at 1. januar er en kollektiv fridag! ;-)

Pigen Familie, Weekend

To eat or not to eat

January 18th, 2009

Det er som om, at alt ved min weekend har handlet om mad. Jeg klager bestemt ikke, for udover, at madlavning vist nok er min yndlingsbeskæftigelse, så kan jeg også meget godt lide at spise!

Jeg har spist rejesandwich, masser af sushi, falafler og kyllingedeller fyldt med hvidløg og persille. Og så en god del slik! :-) Kæresten har fundet en super bix på Jagtvejen, hvor bland-selv slikket kun koster 5,95 pr. 100 gram. Så kan man undre sig over, at han kun købte 200 gram…. Jeg har derfor været nødt til at supplere op med lidt matadormix, for at få det hele til at fungere :-)

Det aller bedste ved alt det her mad er dog, at de tiloversblevne falafler + kyllingedeller vil gøre sig aldeles glimrende i madpakken de næste dage. Jeg er ikke-fungerende om morgenen, og dét kombineret med manglende fantasi og magelighed har resulteret i flere ganske tvivlsomme og triste madpakker. Og arbejdet er (selvfølgelig!) beliggende så der ikke er mulighed for at snige sig ned og købe frokost.

Hvis DU nu sidder og har en genial madpakke-ide, som jeg bare skal høre, så kom med den! For der går nok desværre ikke ret mange dage, før jeg er tilbage ved de hurtige løsningerr som lige kan hives ud af fryseren på vej ud ad døren ;-)

Pigen Mad & Drikke, Weekend

Forfrossen

November 29th, 2008

Jeg har lige varmet og spist det der egentligt skulle have været min aftensmad – og så har jeg drukket choko-cappucino. Er druknet mus efter en cykeltur tur-retur til FitnessDk på Nørrebro, i VILD regn. Hvorfor er det nu, at de der tog aldrig duer, når man skal bruge dem? :)

Jeg var til BodyCombat. Det er kun tredje gang jeg er afsted, men jeg er allerede helt bidt af det. Super træningsform, synes jeg. Kampsportinspireret aerobic kalder de det vist, og der er knald på, helt som jeg bedst kan lide det.

Nu er jeg ved at komme mig efter kuldechokket, så tror jeg skal ud under en varm bruser, og nu jeg har tiden tror jeg også der skal smøres et par masker i ansigtet. Lørdag er rart!

Pigen Mig, Træning, Weekend